You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > Твоят мой живот: Аристократите, които блеснаха с роли на злодеи (Снимки)

Твоят мой живот: Аристократите, които блеснаха с роли на злодеи (Снимки)

В „Твоят мой живот” мнозина смениха амплоато и поеха заслужен риск, който изстреля кариерите им на нови висоти

„Твоят мой живот” събра заедно любопитна компания от хора. В екипа ще видите бивши колеги, състуденти, изгарящи от ентусиазъм тийнейджъри. За изненада на феновете на поредицата обаче там ще се натъкнете и на една любопитна категория – аристократи. На тях авторите възложиха да изиграят главните злодеи в сериала, научи woman-onthe-top.net.

Ебру Йозкан – тайнствената ледена кралица

Ебру Йозкан играе своята Дилара с толкова финес, че няма как да не предизвика жал, докато ядосва зрителя. Журналистите остават очаровани при удивителната прилика между актрисата и героинята й. Двете обичат лукса, спокойствието и демонстрират удивителен стил.
ebru-ozkan-paramparca-dizisi
Ебру живее в Арнавуткьой – в дом, който могат да си позволят само богатите или известните като нея. Носи червено червило и дрехи като на Дилара – образцова светска дама. Тя наистина е родена за такава – ражда се в столицата през 1978 година. Семейството обаче взима изумително решение.

Големият й брат и сестри вече били семейни, а родителите й поискали да отгледат „изтърсака” на село – в Кападокия. Ебру израснала като диво цвете в природата, но била много самотна. Това се променя през студентските години.

Приемат я да учи в родния град актьорско майсторство и веднага след дипломирането си заминава да работи в мегаполиса Истанбул. Работи много, има връзки, които предизвикват сериозен интерес, но това вече е минало.


Днес Ебру Йозкан живее с Ертан Сабан, роден в Македония колега-актьор и млад вдовец. Двамата планират да създадат истинско семейство, но няма да чуете подробности от тази деликатна, но категорична актриса.

Дживан Джанова – Твърде бурна младост, твърде много страст – твърде малко щастие

Екранният свекър на Дилара се играе от 60-годишния Дживан Джанова, който се радва на изключителна популярност. Тя обаче е дошла при него в зрителите години. Преди това са го познавали предимно като театрал, но сега благодарение на сериалите има международна слава.
Можел е да получи много от живота, защото има блестящ старт. Син е на именит театрал, а когато майка му създава семейство се жени за суперзвездата Картал Тибет – първият Камран от „Чучулигата” (1968 година).

Благодарение на родителите си от рано диша „театрален прах” и започва да снима само на 18 години. Като младеж се прави първия си бунт, за да запише актьорско майсторство.

За да потъне в занаята започва да подражава на възрастните си колеги и да прекалява с пиенето. Превръща се в алкохолик, което съсипва баща му.

Зрелостта му го спасява и той намира разтуха в кариерата си. Опитва дори да създаде семейство на 43 години. Много по-младата му съпруга го обвинява в изневяра. Това го съсипва и той се отказва от брака си.


Днес разказва, че преживял твърде тежко развода си. Голямата му грешка била, че не се преборил за връзката си. Ако искал да живее по-щастлив живот, трябвало вместо да пилее време като бохем – да отгледа деца.

Гюнеш Емир – Там, където красотата не успява, триумфира ината

Приятелката – съперница на Дилара се играе от една много млада и красива дама. Гюнеш Емир е добре позната на родния зрител с положителния образ от „Морска звезда”.

31-годишната актриса е толкова красива, че в родината й я наричат Турската Анджелина Джоли. Малцина обаче предполагат, че зад чувствената й красота се крие едно много, много упорито момиче.

Родена е в Истанбул – в семейство на учители, които са изключително взискателни на тема „образование”. Естествено, погрижили са се да има и храна за душата. Още с първата постановка, която посещава с мама обаче я бележи завинаги. Решава да стане актриса на всяка цена!

Побърква родителите си, докато не я записват на курс за начинаещи актьори. Това съсипва успеха й и семейството изисква от нея „полезна” диплома.


Е, сдобива се с диплома по хидроинженерство в името на мира в къщи, но през цялото време на следването си кандидатства в Консерваторията. Уви, в Истанбул не я ценят. Госпожица инженерът обаче се записва в Анкара и с ролите си още като студентка наказва всички, които са я отхвърляли заради красотата й.

Джемал Хюнал – Унгарският индустриален принц

Сред целия кастинг в „Твоят мой живот” обаче медиите не остават безразлични най-вече към актьора Джемал Хюнал. Той е много комуникативен, не отказва интервюта и умее да създаде интересен разговор. Не това обаче е най-интересното около него!

Единствен той от цялата актьорска група е орисан да бъде известен и без да се занимава с кино и телевизия. С произход като неговия е било гарантирано, че ще остарее пред погледа на милиони!

Джемал е роден през 1976 година и е пръв наследник на цели две индустриални фамилии със „стари” пари. Родителите му не са глезени богаташи, а истинско предизвикателство за местните нрави – образовани, свободни и с приключения в кръвта.

Баща му Атила е милионер, производител на текстил. Заедно с това обаче рисува, пее, свири на китара, проектира платноходите, с които се състезава и е алпинист, който е бил на крачка от Еверест.

Майка му е интериорен дизайнер и в момента, когато се появили двамата й сина, със съпруга й взели генерално решение – тя е тяхна до 20 часа, след това се посвещава само на него.

Възрастните хора и до днес са отдадени един на друг и сплотени, както когато са били младоженци. Джемал е мечтал за живот като техния, но при него всичко става с повече от здравословен адреналин.

Гонят го от престижния френски лицей в Истанбул заради ужасната дисциплина. За да получи блестящо образование го пращат в училището на принц Чарлз – в Шотландия.

Решава да стане дизайнер като майка си в Лондон, но Лос Анджелис го влече и новата му мечта да стане актьор. Минава през престижната школа в Санта Моника и след това – в Лондон.

Жени се на скандалните 22 години, но през шестте години брак преживява ужасни емоции. Карат се, бият се, макар да се обичат. Връща се в родината помъдрял, разведен и готов за слава.

Получава първата си роля, защото сред европейските аристократи се е научил да язди. Годината е 2007. След това славата му нараства като снежна топка, но не и щастието в любовта.

Доказва, че носи гена на баща му, който е с унгарски произход – буйна кръв, но предприемчив. Създава успешен ресторант, планира да пише сценарии, играе в театъра.

Дългото чакане на идеалната жена му се отблагодарява. Лале Джангал е цигуларка, дръзка, но нежна и блага дама. Двамата вече имат мъничък син, който е наречен на двамата дядовци – Атила Доган.


Злодеят от „Твоят мой живот” има безкрайни мечти в кариерата си, но е категоричен, че семейството му е приоритет.
loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!