You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > Твоят мой живот: Българка е сред звездите на сериала (Още изненади)

Твоят мой живот: Българка е сред звездите на сериала (Още изненади)

За младите звезди в „Твоят мой живот” това е първа поява на екран и неочаквана популярност

Знаехте ли, че в „Твоят мой живот” играе момиче с български корен?! И че борбеният характер на героинята й не е само роля, а съдба, която я тласка към приключения?!

Своенравната Хазал, която мечтае за разкошен живот се играе от току-що навършилата пълнолетие Алина Боз. Славянското има на момичето не е случайно – майка й е рускиня, но таткото е преселник от България, който избира живот на емигрант на два пъти, научи woman-onthe-top.net.

Бащата на Алина сигурно може да напише книга за това как се успява като чужденец в непозната страна. Българинът с турски корен напуска родината, за да последва сърцето си в Москва. Там се жени за рускиня и семейството изкарва в Русия няколко години.

Когато Алина навършва седем всички заминават за Истанбул. Пришелците нямат лесен живот, но се грижат дъщеря им да получи най-доброто възможно образование. Госпожица Боз има богат набор от умения като плуване, рисуване, балет, моделиране, но съдбата я среща под формата на…Дядо Коледа.

Алина и майка й посещават мол, в който добрият старец ги съветва да я запишат на кастинг агенция. Техният избор е „Ендемол”, от където попада сред избраните актьори в „Твоят мой живот”.


Непоправимата Хазал учил за пилот, защото е влюбена в самолетите, но планира да завърши и психология. Тя познава вече трудностите на професията на актьора. Първият й проект дори не вижда ефир, но вторият сериал напълно оправдава пророчеството на Еркан Петеккая, че младите и престава си нямат колко известни ще станат.

Съперницата й Джансу се играе от деликатната Лейля Танлар. Тя е много близка с баща си и закриляна от батко си като героинята си, но за разлика от нея се разбира прекрасно с мама.


Лейля учи в италиански колеж и докато е на разменни начала, продуцентът на „Твоят мой живот” решава съдбата й – канят я на кастинг и едва на шестнадесет години става известна.

„Баткото” на момичетата Бурак Тозкопаран познава средната известност. Той е баскитарист на банда и много талантлив. Заради уменията си с китарата му предлагат стипендия, но той вади джобните си с моделски изяви.


На мястото, където свири групата му се провежда кастинга за ролята на Озан. Той не отива с някаква особена надежда, че ще успее, но авторите на сериала го харесват веднага.

Бурак е щастлив да е част от продукцията, което го зарежда емоционално, но и води със себе си допълнителни екстри като слава, пари и възможност да общува с красавици.

Нурсел Кьосе – ужасната Кериман, е ужасно щастлива да играе в „Твоя мой живот”, защото преди снимките разбрала, че ще е до Нюргюл Йешилчай. Красавицата е била нейна дъщеря във филм, за който е спечелила награди за поддържаща роля на всеки престижен форум м родината.


Ролята на Кериман е другото й попадение в професията, но за това се налага да се справя с отношението на консервативната публика. Хората я ругаят и кълнат по улиците, появата й на обществено място предизвиква истерия. С времето нещата утихват, и дори зрителите започват да съжаляват злата зълва от „Твоя мой живот”.
loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!