You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > Твоят мой живот: Дилара и Харун се сгодяват, прострелват Озан

Твоят мой живот: Дилара и Харун се сгодяват, прострелват Озан

Гюлсерен и Джихан от „Твоят мой живот” подготвят сватбата си, Дилара разбира, че чака бебе

Идилията между Джихан и Гюлсерен се пропуква в следващите епизоди на „Твоят мой живот”. Налага се тя да не присъства на вечерята, на която я кани Джихан. Чийдем претърпява злополука, но той си мисли, че избраницата му не иска да се впише в средата му.

Кериман продължава да притиска Рахми. Той я води на скъп ресторант и успява да я запише как го изнудва. Заплашва я, че ще я даде на полицията. Кериман започва да се вайка и предлага да му почиства апартамента без пари.

Дилара научава, че Озан не учи и това е повод за нов скандал с бившия. Младежът разказва за аферата на майка си. Джихан не може да приеме подобно поведение. Алпер чува как се карат и донася на Джандан.

Войната между Джансу и Хазал избухва с нова сила в следващите епизоди на „Твоят мой живот”. Момичетата събират семейния съвет в офиса на тате. Хазал иска да живее при младоженците. Джансу е възмутена и предлага да си имат стаи в двете къщи. Гюлсерен одобрява, но не и Дилара.

Джандан изпраща съобщение къде се среща майка му с любовника си. Младежът заварва своя нов приятел с пръстен в ръка. Обвинява Харун в предателство и си тръгва афектиран.

Озан отказва да говори с майка си и по пътя помага на жена, която бяга от злия си мъж. Тя се казва Зейнеп и той я прибира в дома си. Дилара решава да разкаже на Джихан кой не новият й мъж. Приема пръстена на Харун.
Дилара и Харун се сгодяват в Твоят мой живот
Мъжът на Зейнеп прострелва Озан. Той е откаран в болница и Дилара не може да говори с Джихан. Спасяват живота на младежа, но е в кома. Дилара припада от ужас.

Месец по-късно Озан отваря очи. Дениз пристига с майка си на свиждане. Оказва се, че Рахми добре познава Наргис. Заповядва й да изведе сина си от живота на внучката си.

Озан се прибира и Дилара разбира, че чака бебе. Джихан мечтае за пищна сватба, а съпругът на Дерия най-после е на свобода. Харун иска да се сдобри с Озан, но той е непреклонен. Готов е дори да не общува с майка си, ако се омъжи за него. Джансу отива да живее при Джихан.

Доказателствата за заговора на Харун с престъпника Каан са в ръцете на врага му. Дилара споделя с Джандан, че ще има бебе. Адвокатката я убеждава да направи аборт – тя е ужасена.

Семейството на Озан организира парти в следващите епизоди на „Твоят мой живот”. Правят го в чест на оздравяването му. Той кани Зейнеп да го придружи, но тя отклонява поканата. Обещават си среща на другия ден.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!