You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > Твоят мой живот: Дилара иска да върне Хазал, за да спаси Джансу

Твоят мой живот: Дилара иска да върне Хазал, за да спаси Джансу

Джихан и Гюлсерен от „Твоят мой живот” успяват да се видят, въпреки опитите на Дилара и Рахми да ги държат разделени

Джихан от „Твоят мой живот” от отваря очи и изненадва с решение да спаси Алпер от полицията, научи woman-onthe-top.net.

Джансу се опитва безуспешно да намери Гюслерен. Няма я нито в дома на Кериман, нито на работа. Баща й идва в съзнание. Благодари на Рахми, че е бил до него и го отпраща. Казва на полицаите, че по него е стрелял непознат. Отрича да го е нападал Алпер и нарежда на Йълдъръм да унищожи записите от охранителните камери, които уличават съдружника му.

Рахми се кара на биологичната си внучка. Хазал е разстроена от отношението към нея. Бедната богата принцеса от „Твоят мой живот” обаче има и други проблеми. Рахми съветва брат й да бъде по-внимателен с нея, а Джансу – да е по-резервирана.

Джихан казва истината на Дилара за нападението. Заявава, че е спасил брат й, за да спести им срама, че не могат да разделят наследството на баща й. Гюлсерен успява да види любимия тайно от жена му.

И Дилара не може да спре влюбените от Твоят мой живот
И Дилара не може да спре влюбените от Твоят мой живот

Йозкан си намери работа в автосервиз. Кериман има проблеми с банката и търси Рахми за помощ. Джихан се завръща у дома. Адвокатката на Дилара я съветва да бъде по-грижовна с него. Тя опитва да го задържи и му казва, че децата са много щастливи от завръщането му. Той обаче е категоричен, че с бракът му е свършено.

Уволняват Дилара от работа. Джихан се среща с нея, но тя го умолява да престанат да се виждат. Йозкан намира Джансу и я извежда на обяд. Баща й я намира, предлага на съперника си в „Твоят мой живот” пари, за да ги остави намира. Йозкан не приема и се сбиват.

Джихан разказва на Дилара за случилото се. Тя иска да върнат Хазал в бедния квартал, за да оставят Джансу намира. Мъжът й не е съгласен. Хазал подслушва на вратата и разбира, че не е желана. Рахми посещава Кериман предлага 160 хиляди евро, за да заминат със семейството на брат си в чужбина. Йозкан го чува и го гони от дома си.

Гюлсерен има рожден ден. Мъжът й праща цветя и снимки от младостта им. Хазал забравя за майка си. Дерия свързва приятелката си с Джихан. Тя му споделя, че не иска да се върне при мъжа си, но не Йозкан е причина да иска да не се виждат вече.

Рахми от „Твоят мой живот” си има сериозни проблеми – губи голяма сума пари.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!