You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > Твоят мой живот: Дилара ражда, Хазал посяга на живота си

Твоят мой живот: Дилара ражда, Хазал посяга на живота си

Роднинската връзка между Харун и Айше става ясна в следващите епизоди на „Твоят мой живот”

В следващите епизоди на „Твоят мой живот” Джихан пребива Кая, който уж напада Хазал. Айше спасява живота на Мерве и разкрива любопитна подробност за миналото си.

Чаатай разкрива на Харун, кой е крадецът в дома му. Рахми и Озан признават грешката си пред Джихан. Харун звъни на съперника си с предложение да му върне пистолета. Унизеният Джихан отказва. Дилара чете дневника на любимия. Когато й звъни обаче, му забранява вече да я търси. Дениз лъже Джансу защо са му трябвали пари.

Йозкан разказва на Джихан кой е Чаатай и какво е планирал Харун за гаража им. Дилара научава за поредната му интрига. Не казва на Джихан, че Харун я е търсил. Суат открива доказателство за миналото на Наргиз – дава го на Рахми.

Оказва се, че Айше е осиновена от Махиде. Джихан вижда видеозапис как дъщеря ми провокира Кая. Мъжът от музикалния магазин ще го съди. Клипът с Хазал се разпространява през интернет. Тя бяга опозорена за пореден път с Емрах. Озан вдига скандал на родителите си. Джихан го гони. Кериман чува, че бебето на Дилара не е от мъжа й.

Емрах води Хазал при леля си. Психологът й праща семейството на консултации при Айше. Благодарение на Бахтияр откриват бегълците в следващите епизоди на „Твоят мой живот”. Хазал прави опит да се натрови с хапчета. В болницата се възстановява.
Спасяват Хазал в Твоят мой живот
Дво месеца по-късно освобождават Йозкан от затвора, а Джихан го посреща. Хазал се запознава с Мерве при Айше. Йозкан разбира, че Дениз продава дома си. Проследява Наргиз до стария й бар. Става ясно, че бащата на Дениз не е загинал полицай, а затворник, който вече е на свобода. Рахми изпраща пратка на младежа анонимно. Тя попада в ръцете на Джансу. Хазал разкрива най-голямата тайна на рождената си майка пред Айше.

Дениз финализира продажбата на дома си. Взима парите и ги хвърля в лицето на Рахми. Джихан вижда всичко, но преди да разбере какво става Дилара започва да ражда. Бебето й е хубаво момченце – Демир.
Дилара ражда в Твоят мой живот
Рожденият баща на Дениз излиза от затвора. Намира старата си приятелка в бара. Признава, че е поръчал убийството на мъжа на Наргиз. Индже предупреждава майката на Дениз.

Кериман разказва на Йозкан за бебето на Дилара. Той се досеща, че е от Харун. Рахми най-после признава всичко, което знае за майката на Дениз на сина си. Озан е принуден да види бебето на Дилара в следващите епизоди на „Твоят мой живот”. Разбира, че семейството му е спряло издръжката, а са платили на Зейнеп да изчезне от живота му.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!