You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > Твоят мой живот: ДНК показва, че Алаз не е от Харун, Дилара влиза в затвора за покушение

Твоят мой живот: ДНК показва, че Алаз не е от Харун, Дилара влиза в затвора за покушение

Дилара най-после признава всичко на Джихан в „Твоят мой живот” – той я прокужда от имението

Дилара изживява най-тежките си дни в „Твоят мой живот”. Единствено Джансу остава до нея, когато най-важните мъже в живота й я изоставят.

Харун се смилява над любимата жена. Казва й, че ще я чака на летището, за да отпътуват с детето си. Дилара и Джансу отиват на уречената среща. Битката за щастието на сина на Бурхан започва. Поръчва да научат всичко за Рахми. Наказва първо приятеля му Суат.

Харун е неотстъпчив. Принуждава Дилара да тръгне с него. Тя се сбогува с дъщеря си и я моли да каже всичко на Джихан. Малко преди да излетят обаче Махиде се обажда. ДНК-тестът от биберона показвал, че Алаз не му е син. Харун казва на Дилара, че самолетът се е повредил. Преструва се, че й разрешава да говори с близките си.

Дилара разказва за намеренията на сина си. Той не просто я отхвърля за пореден път. Отмъщава й като влиза в договорка с Джандан. Двамата правят така, че медиите да пишат, че са двойка.

Часът на истината в „Твоят мой живот” настъпва. Джихан споделя тайната си пред Дилара. Иска й развод, а тя му дава благословията си. Рекетьори нападат заведението на Дениз и раняват Бурхан. Джансу научава за случилото се.

Емрах изнудва Хазал. Дениз отмъщава на враговете си. Махиде насъсква Харун да отмъсти за „измамата”. Джандан кани Озан в дома си. Джихан разбира от Дилара за връзката им. Вдига скандал на Озан и го гони от сервиза на Енгин, защото не му се подчинява.

Азми предава на Джихан снимките, на които се виждат Дилара и Харун. В същото време жена му насочва оръжие към Джандан. Бившата адвокатка признава измамата им. Дилара се опитва да принуди Озан да тръгне. Накрая стреля по Джандан, но не я улучва. Махиде пада по стълбите.

Дилара признава на Джихан за чувствата си към Харун. Огорчен от нея и от Джансу, той я пропъжда от имението. Забранява й да говори с децата им. Джансу обаче иска да остане до нея.

Джихан иска бърз и унизителен развод с Дилара. Изписват Махиде. Рахми праща човек да сплаши Джандан.

Благодарение на Махиде Харун научава, че Дилара е напуснала мъжа си. Той се среща с нея и я отхвърля като й показва ДНК-теста. Дилара разбира, че са изследвали биберона не на Алаз, а на Джан – Хашмет. Премълчава, защото се чувства наскърбена.
Дилара и Харун от Твоят мой живот
Йозкан напористо ухажва Севинч. Джандан е простреляна от наемника на Рахми. Арестуват Дилара за опит за убийство. Дениз помага на Джансу в трудния момент. По случайност Махиде разбира къде е станала грешка с ДНК-теста. Харун научава колко е обидил жената, която обича и че тя е зад решетките. Тя отива в затвора, въпреки че Озан не свидетелства срещу нея.

Младежът влиза в поредна остра разпра с баща си. Харун принуждава Джандан да оневини Дилара. Чаатай отива по негово нареждане да търси записите, които могат да създадат проблеми на любимата му. И в следващите епизоди на „Твоят мой живот” Махиде продължава да действа зад гърба му. Взима записите, които уличават Дилара. Джандан успява да се измъкне от болницата.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!