You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > Твоят мой живот: Джансу отива да живее при Йозкан, научава за любовта на Джихан и Гюлсерен

Твоят мой живот: Джансу отива да живее при Йозкан, научава за любовта на Джихан и Гюлсерен

Стават ясни мотивите на новия герой в „Твоят мой живот”, Хазал получава всичко, което иска – много любов и нещастието на Джансу

В следващите епизоди на „Твоят мой живот” Хазал би могла да има всички поводи за щастие, ако не й се налагаше да лъже. Тя опитва да скрие тайната си като отказва повече медицински тестове. Дилара напада Гюлсерен. Смята, че съперницата й иска да узурпира имението. Хазал иска Гюлсерен да я отведе от болницата. Йозкан и другото му семейство се настаняват при Кериман.

Харун започва да оплита в мрежите си Дилара. Изпраща Джандан на помирителна мисия. Дилара омеква пред молбите й за прошка. Харун отива на гроба на сестра си, където й обещава да отмъсти за сълзите, които е проляла заради Джихан.

Майките на момичетата отново се скарват. Гюлсерен се обижда, но Хазал прави сцена – умолява я да остане при нея. Джихан застава на нейна страна. Насаме признава на Дилара, че обича Гюлсерен, но двамата нямат връзка. Моли я за прошката й и да помогне на Хазал.

Разбира се кой е поставил бомба в колата на Джихан в предишните епизоди на „Твоят мой живот”. Харун заплашва Джандан за своеволието. Дилара търси подкрепа на Рахми. Той я съветва да се въоръжи с търпение и да прояви разум. Привидно тя се съгласява на всичко в името на добруването на Хазал.
Джансу напуска семейството си в Твоят мой живот
И Озан се съмнява в намеренията на Гюлсерен. Джансу се обижда от коментарите му. Рахми напада рождената й майка и тя за пореден път си тръгва от дома на Джихан. Любимият й я настига и успокоява. Джансу ги вижда прегърнати и се разстройва. Напуска имението и отива в дома на Кериман. Моли истинския си баща да я приеме. Съобщава на семейството си за случилото се на Хазал в предишните епизоди на „Твоят мой живот”.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!