You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > Твоят мой живот: Джихан и Гюлсерен се сгодяват, Дилара започва връзка с Харун

Твоят мой живот: Джихан и Гюлсерен се сгодяват, Дилара започва връзка с Харун

Джихан и Рахми разкриват коварството на Харун в следващите епизоди на „Твоят мой живот”

В новите епизоди на „Твоят мой живот” Харун променя стратегията. Всичко, което наранява Дилара – наранява и него. Заплашва Джандан да си плати, ако разбере, че тя е отговорна за интервюто на Хазал. Дилара е готова да прибере дъщеря си в имението. Озан заплашва майка си, че със сестра му ще се изнесат.

Гюлсерен води Хазал в имението и вдига скандал. Едва тогава момичето осъзнава, че Дилара не я иска наистина. Кериман разказва на Йозкан за интервюто. Той отива при Хазал да иска прошка, че я е изоставил малка

Джихан организира вечеря за децата си и майките им. Хазал се извинява на всички. Джансу й прощава, Озан – не. Рахми проиграва огромна сума, а Харун разпорежда да му отпуснат огромен кредит. Кериман му е шофьор и без да го забележи записва всичките му лъжи.
Джихан и Гюлсерен се сгодяват в Твоят мой живот
В следващите епизоди на „Твоят мой живот” Харун най-после печели сърцето на Дилара. Двамата започват връзка. И Джихан, и Гюлсерен са щастливи. Двамата заминават на почивка. Той й иска ръката и тя се съгласява. Красивият миг е заснет от папарак, а на другия ден новината е по всички медии.
Джихан и Гюлсерен се сгодяват в Твоят мой живот
Озан вдига скандал на майка си. Дилара не признава при кого нощува. Харун предупреждава Рахми, че синът му се е забъркал с опасен поляк. Настоява да постави записващо устройство в офиса му. Озан споделя с врага на баща си тайните си.
Харун и Дилара започват връзка в Твоят мой живот
Джандан фотографира за пореден път любимия си с Дилара. Рахми започва да усеща, че Харун не е благородникът, за който се представя. Споделя всичко с Джихан, който решава да обърне играта в своя полза.

Кериман изнудва Рахми със записа. Той решава да отмъсти на нахалницата. Джихан открива нов съдружник и решава да върне управлението на компанията си. Дилара доброволно му отстъпва мястото си. Харун разбира, че Джихан е разгадал плановете му – войната им в „Твоят мой живот” вече е открита!

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!