You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > Твоят мой живот: Джихан се развежда, Хазал забърква родителите си в скандал

Твоят мой живот: Джихан се развежда, Хазал забърква родителите си в скандал

Йозкан преживява нова неприятност в Твоят мой живот, но Гюлсерен и сестра му го спасяват от бедата

Азми спасява Джансу от Хазал и съученичките й, но това не спира злобата на момичето. В следващите епизоди на „Твоят мой живот” причинява още по-големи неприятности на всички.

Дилара научава за случилото се пред училище и предупреждава Хазал да внимава как се държи с Джансу. Познатата на Харун назначава Гюлсерен на работа в агенцията й.

Джихан и Дилара официално се развеждат. Децата им ги посрещат навън и ги обвиняват, че са премълчели пред тях крайното си решение. В имението нахлува съдия-изпълнител, който води до нов скандал между бившите съпрузи. Йозкан се надява Гюлсерен да му даде заем, но от срам не смее да й иска пари. Тя посещава Кериман, научава какъв е проблемът и сама предлага да помогне.

В следващите епизоди на „Твоят мой живот” Харун, без да иска издава намеренията си. Предлага съдружие на Джихан, но това събужда подозрения в стария му приятел. Все по-близо е до разкриването на тайната на Харун.
paramparca-41-ep
Йозкан става таксиметров шофьор, но си чупи крака. Кериман поема смените му, за да не се налага да върнат колата. Харун води Дилара на романтична вечеря. Джандан вижда двойката и се опитва да им попречи. Любовникът й се преструва, че не я познава.

Дилара подканя Рахми да си тръгва от имението. Той я обвинява в предателство. Тя заявява на децата, че няма да плаща дълговете на дядо им вече. Джандан заплашва Харун, че ще издаде манипулациите му. Той има доказателства, които биха я вкарали в затвора и я принуждава да мълчи.
paramparca-41-ep-3
Джандан е съкрушена, но не победена. Започва да заговорничи с Алпер. Хазал причинява нови тревоги на Хазал. Джихан я съветва да се промени. Момичето нахлува в кантората на майка си, но тя я отпраща. Джандан заснема Дилара в дома на Харун.
paramparca-41-ep2
Адвокатката измисля идеално отмъщение. Праща журналистка да разговаря с Хазал. Двете правят репортаж, който обвинява семейство Гюрпънар и Джансу за всичките й нещастия. Доброто, което е казала за истинските си родители е изрязано при монтажа. Джансу се разстройва. Хазал за пореден път от началото на „Твоят мой живот” търси спасение при Джихан и Гюлсерен.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!