You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > Твоят мой живот: Джихан си спечелва нов враг, Харун се отказва от Махиде

Твоят мой живот: Джихан си спечелва нов враг, Харун се отказва от Махиде

Щастливите младоженци в „Твоят мой живот” са на крачка разрива, Хазал започва да се увлича по Митхат

Заради децата Джихан и Дилара се сближават отново в следващите епизоди на „Твоят мой живот”.

Озан успява да убеди баща си и най-добрия му приятел, че Харун е виновен за трагедията на пристанището. Джихан обаче не иска Дилара да страда. Озан обаче не оставя майка си на мира, която не иска да повярва, че Харун е способен на това. Озан разбива табелата с името на пастрока си. Харун научава кой е вилнял пред имението и че Дилара премълчава някои неща пред него.

Кериман настойчиво ухажва Бурхан и си осигурява допълнителен доход. Дилара не винаги търпи изцепките й и приема да доносничи на Харун срещу заплащане. Асуман осведомява Джандан за всичко около Озан. Митхат се принуждава да приеме работата с Хазал, за да помогне на баба си.

Дениз най-после вижда истинското лице на баща си. Научава, че е убил комисарят, който е помогнал на майка му. Бурхан иска да разбере кой е разкрил тайната му. Изнудва Йозкан и така разбира, че Джихан го е разделил със сина му.

В следващия епизод на „Твоят мой живот” се появяват сериозни проблеми между Джансу и Дениз. Тя не иска да се прегледа на ЯМР. Неврологът обаче е категоричен пред Джихан. Джансу трябва да махне бебето, ако страда от Паркинсон.
Твоят мой живот Бурхан и Джихан
Махиде чупи крак и рождената майка на Айше съобщава на Харун. Джихан и Дилара не казват нищо на Джансу. Бурхан се опитва да убие бащата на снаха си. Дилара и Асуман се скарват и натрапницата напуска имението Ергован. Отива при Джандан, която иска да я спечели за престъпния си бизнес. Харун сдобрява сестрите и още не знае, че бившата му отново е наблизо.

Дилара отстъпва пред молбите му и посещават Махиде. Озан разбира, че Чаатай е платил кръвнина за загиналото момче. Вдига скандал на Харун, но Махиде признава вината си. Старата дама припада. Щом отваря очи, научава че е загубила всичко. В последния за седмицата епизод на „Твоят мой живот” Харун се отказва от нея.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!