You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > Твоят мой живот: Джихан споделя чувствата си с Гюлсерен, Дилара разбира всичко

Твоят мой живот: Джихан споделя чувствата си с Гюлсерен, Дилара разбира всичко

В Твоят мой живот Гюлсерен е на крачка да отнеме всичко от Дилара, без дори да го иска

Докато Гюлсерен от Твоят мой живот се опитва да задържи любовта на Хазал, не разбира, че е на път да отнеме всичко на Дилара.

Бедната майка преживява сбъднатия си кошмар. Детето, което е обичала петнадесет години не само не е нейно, но и при първата възможност се отрича от нея заради пари. Къса и взима нещата, които Дилара е купила на Хазал. Отива в дома на Джихан, където ги хвърля в краката на жената, която е отгледала дъщеря й, научи woman-onthe-top.net.

В богатото семейство също има сериозни проблеми. Дилара разбира, че е напълно възможно да загуби Джансу. Свекър й я подкрепя, дори отиват в квартала на Хазал. Там той си предлага услугите, за да се „договорят” с бедняците. Надяват се да открият изчезналата Джансу.

Кериман е насреща. Брат й иска 30 000 евро, за да излезе от затвора, а тя намира сгоден случай да измъкне пари. В същото време Джихан е на закуска с Джансу. Иска да успокои детето си, че не смята да се отказва от нея.

Съседка се обажда на Гюлсерен, за да я предупреди, че Дилара е пред дома й. Кериман няма как да не признае истината. Уплашена за Джансу, Гюлсерен звани на Джихан. Той й предлага да се видят, тя се колебае, но се съгласява.

Най-коварният в Твоят мой живот – Алпер повтаря опита си да изнудва съдружника си, защото има „незаконна” дъщеря. Джихан споделя на Гюлсерен какво чувства.

Хазал обявява публично кой е баща й. За доказателство ги води в едно от заведенията му, но е принудена да плати сметката, защото го няма. От срам се хвърля под мотоциклет. Докато се опитват да се справят с тежките наранявания, от болницата намират Дилара.

Тя е с Джансу, но вдига телефона. Преструва се, че говори с приятелка. Веднага отива в болницата. Вече видяла Джихан и Гюлсерен да си държат ръцете, трябва да чуе, че са били отново заедно. Забранява на мъжа си да се прибира в къщи.

Хазал и Джансу се запознават. Истинската дъщеря на Джихан и Дилара намира начин да провокира „узурпаторката” – симулира болки, за да покаже колко е близка със семейство Гюрпънар.

Джансу разбира за лъжата на майка си. Тя обаче си има други проблеми. Опитва да спре мъжа си, който си стяга багажа. В яда си Джихан блъска Дилара. Среща се с адвокат да поиска развод и да прекрати съдружието си с Алпер.

Изнудвачът разбира, че жена му е разпространила клюката за извънбрачната дъщеря. Побеснял я удря. Заблуждава Джихан, че се е шегувал, когато се е опитвал да го рекетира. Наранената Солмаз намира подкрепа в Дилара, но от яд й хвърля в лицето „истината”, че Джихан има извънбрачно дете. Дилара я уверява, че това не е истина.

Гюлсерен започва работа като шивачка. Джихан я търси, но тя не вдига телефона. Намира работното й място и се сбива с началника на смяната й.

Твоят мой живот : Дилара иска да купи най-ценното й, но тя е на път да й отнеме всичко
В Твоят мой живот: Дилара иска да купи най-ценното й, но тя е на път да й отнеме всичко

Рахми е преследван от кредитори. Иска заем от сина си, но Джихан отказва. Възрастният мъж намира Гюлсерен и я кани на вечеря. Тя се обажда на сина му. Джихан я предупреждава за намерението на Дилара да я унизи.

Жена му получава поканата за развод. Свекър й я осведомява, че Джихан се е погрижил за бъдещето на съперницата й.

Хазал се опитва да се запознае с брат си. Той я избягва. За да му отмъсти го издава на полицията, че кара без книжка колата на баща си.

Кериман казва истината на брат си за размяната на бебетата. Гюлсерен я чува. Най-после двете с Хазал разбират, че е крила, че редовно поддържат връзка. Момичето е съсипано от думите на Кериман, че Дилара не я иска. Гюлсерен иска да я успокои и й казва, че са канени на вечеря.

Как ще протече Тайната вечеря на семействата Гюлпънар и Гюрпънар – ще ваучите от новите епизоди на Твоят мой живот.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!