You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > Твоят мой живот: Харун научава за Айше и Джихан, Бурхан – най-страшната тайна на Рахми

Твоят мой живот: Харун научава за Айше и Джихан, Бурхан – най-страшната тайна на Рахми

В следващия епизод на „Твоят мой живот” животът на бебето Демир Алаз виси на косъм, Махиде го отвлича

Куп ужасни тайни изплуват на повърхността в следващите епизоди на „Твоят мой живот”.

Докато възрастните тънат в проблеми, бебето Алаз се разболява тежко. Приемат го в болницата с висока температура. Харун научава и отиват там. Лекарите го спасяват и родителите му са до него.

Махиде и Хатидже се карат заради Айше. Оказва се, че рождената майка на момичето е убила съпруга си. Помолила е Махиде да излъже, че родителите на Айше са загинали в катастрофа. Хатидже иска да запазят тайната, но да може да вижда детето си. Лейля помага на Джихан да зарадва Айше. Психиатърката прощава на любимия си. Влюбените отиват на почивка.

Хазал разполага с парите от Гюлсерен и ги дава за гаджето си. Емрах снима богаташката дъщеря и изпраща снимките на Джихан. Родителите й отново я затварят в имението за назидание.

Суат разкрива най-страшната тайна на Рахми пред Бурхан. Старецът получил пари след злощастната сватба на дъщеря си. Бурхан искрено се съмнява, че сестрата на Джихан сама е избрала смъртта. Озан се опитва да избяга от психиатрията, но го упояват отново. Рахми за пореден път заблуждава Дилара.
Харун вижда Джихан и Айше в следващите епизоди на Твоят мой живот
Махиде преживява ужасно разкритие в следващия епизод на „Твоят мой живот”. Вижда снимка на Айше и Джихан. Обажда се на Харун. Той намира врага си с Айше и опитва да я отведе. Джихан е потресен и мисли, че това е нов план, за да го уязвят.

Майката на Дилара получава инсулт и лети до САЩ, без да предупреди Харун. Йълдъръм оневинява Айше пред Джихан. Кериман успява да измъкне пари от брат си като го изнудва. Джихан дава 10% от акциите на Хазал. Харун научава, че Дилара я няма. Махиде иска да види внучето. Благодарение на Севинч и Чаатай успява да отвлече Алаз в новите епизоди на „Твоят мой живот”. Бавачката се обажда на Джансу, тя търси помощ от Джихан.

loading...

One thought on “Твоят мой живот: Харун научава за Айше и Джихан, Бурхан – най-страшната тайна на Рахми

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!