You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > Твоят мой живот: Харун прави предложение на Дилара, Озан спасява близките си

Твоят мой живот: Харун прави предложение на Дилара, Озан спасява близките си

В „Твоят мой живот” Дениз връща Джан на семейството му и спечелва сърцето на сестра му

Следващите епизоди на „Твоят мой живот” се превръщат във „Войната на семейство Гюрпънар”. Джихан обвинява Дилара заради интригите й, а Озан признава, че е заел пари от Харун. Коварният бизнесмен не иска парите да му бъдат върнати. Признава, че я е обичал цял живот. Моли я да остареят заедно. Гюлсерен води Хазал насила в училище. Там разбира, че Дилара не е платила таксата й и са изключили момичето.

Жената на Джихан споделя с врага му, че бракът й е бил нещастен, но децата й са случили на баща. Готова е да обмисли предложението му, но след развода. Озан разказва на баща си кой им е помогнал в трудния момент.

Хазал отново се скарва с майка си. Не иска да отиде с нея на погребението на Нурай. Дерия казва на Джихан как пистолетът му е попаднал в дома на Гюлсерен. Семейството на Нурай иска да отведе бебе Джан в Германия. Йозкан трудно се разделя със сина си, но го прави за негово добро.

Рахми прави всичко, за да излезе от затвора в следващите епизоди на „Твоят мой живот”. Готов е да компрометира внучка си. Дилара търси записа в дома на Гюлсерен, но тя я прокужда. Озан намира видеото в дома на Азми. Доверява се на Харун и му предава записа.

Майката на Дениз е спасена. Той отива до дома на Йозкан, където Джансу е убедила баща си да не изоставя и второто си дете. Младежът ги взима и с колата му настигат семейството на Нурай. Взимат си бебето и всички са щастливи.
tvoyat-moy-jivot
Харун помага на Озан да изрежат компрометиращите сцени с Хазал. Джихан е готов да даде името и на другата си дъщеря. Той и Дилара са готови на всичко, за да не попаднат записите на Хазал в мрежата. Бизнесменът разбира, че дъщеря му е изключена и плаща таксата й.

Кериман предупреждава брат си, че ще продаде апартамента му. Той открадва кола от сервиза, за да спечели пари. В деня на търга се оказва, че Джихан е спазил обещанието си. Йозкан връща колата на собственика и се зарича да направи всичко, за да върне жеста на този, когото приемаше за враг в предишните епизоди на „Твоят мой живот”.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!