You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > Твоят мой живот: Харун се изправя срещу Джихан, Джансу се запознава с мистериозен красавец

Твоят мой живот: Харун се изправя срещу Джихан, Джансу се запознава с мистериозен красавец

Смъртта на Нурай в „Твоят мой живот” дава шанс на няколко души, но и променя семейството на сина й

Нови герои се появяват в историята на Джихан и децата му. Най-големият му враг слага маската на стар приятел в следващите епизоди на „Твоят мой живот”. Харун продължава да плете мрежите му, но заспали чувства го поставят на изпитание.
tvoyat-moy-jivot
Йълдъръм опитва да убеди Джихан да използва записа от смъртта на Теоман. Бащата отказва, защото ще опозори Хазал. Гюлсерен не казва на никого как пистолетът на Озан се е оказал в дома й. Блудният син осъзнава грешката си и моли баща си за прошка.

Съдът иска огромна гаранция, за да пуснат Джихан и Рахми. Дилара е готова да моли майка си за помощ. Семейството на Нурай пристига от Германия. Бащата й подписва разрешение да изключат животоподдържащите й системи. Дилара иска само пари за Джихан, но Джансу иска и дядо й да бъде на свобода. Вижда Гюлсерен на свиждане с мъжа й и се отказва да помогне. Съдия – изпълнител обявява дома на Кериман на търг.

Гюлсерен разказва на Джансу, че за Нурай няма надежда. В следващия епизод на „Твоят мой живот” момичето отива в болницата, където среща Дениз. Непознатият красавец се опитва да спаси майка си, която се нуждае от сърце.
tvoyat-moy-jivot-2
Харун отива да види Джихан. Казва му, че Хаял е загинала при катастрофа. Там се запознава официално с Озан. Младежът е щастлив да види своя спасител.

Майката на Нурай дава органите й за трансплантация. Дениз разбира, че майка му може да намери сърце. Дилара казва, че майка й няма пари за гаранцията на мъжа й. Готова е да остави Джихан в ареста, за да заграби бизнеса му. Моли Джандан за помощ в това и настоява да се разведе бързо.

Адвокатката успява, но Джихан се завръща в имението. Харун е платил, за да го пуснат на свобода. Той прави така, че да изгонят Гюлсерен от работа, за да започне при негова близка. Йълдъръм научава за машинациите на финансовия директор. В последните епизоди на „Твоят мой живот” обаче за спасение се оказва късно – Дилара слага ръка на всичко.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!