You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > Твоят мой живот: Кериман заснема и изнудва Хазал, Дилара иска развод

Твоят мой живот: Кериман заснема и изнудва Хазал, Дилара иска развод

В „Твоят мой живот” Кериман се подсигурява двойно и остава за постоянно в дома на Джансу

В следващите епизоди на „Твоят мой живот” Харун нарежда на Джандан да поеме защитата на Дилара в делото, което завежда срещу нея Алпер. Плаща за добър адвокат на съюзника и настоява любовницата му да загуби делото. Джансу се прибира при Дилара. Джандан подозира, че Харун има намерения към Гюлсерен е го заплашва. Енгин казва на Йозкан къде е семейството му. Той опитва да ги отведе насила от имението на Джихан. Дилара изненадва всички като го прогонва и ги спасява от мизерията.

Гюлсерен подава ръка на бившия и настоява да опита да помогне на Хазал. Джихан обещава да помогне на мъжа на Дерия, който е в затвора. Разказва на Гюлсерен за първата си студентска любов. Харун пък разказва как сестра му Хаял се е самоубила в дена, когато най-добрият му приятел се оженил за Дилара.

Хазал е готова да замине с майка си, но Джихан не я пуска. Кериман е доволна от хитростта на момичето, което е отгледала. Озан и баща му се карат за пореден път. Дилара отказва вечеря с Харун. Джансу иска прошка от рождената си майка.
tvoyat-moy-jivot
Кериман заснема племенницата си, за да спечели от лъжата й. Дилара се решава на развод и съобщава на всички. Озан напуска семейството си, за да се справи сам. Планира да работи в автосалон.

Харун залага нов капан на Джихан в следващите епизоди на „Твоят мой живот”. Възползва се от порока на Рахми, за да накаже съперника си. Йозкан и семейството му могат да се приберат у дома. Данъчните преследват Джихан.

Дилара се опитва да върне Озан у дома, но той е готов да накаже по всякакъв начин баща си. Джихан, напротив – гордее се с решението на сина си да е самостоятелен. Кериман изнудва Хазал и тя настоява леля й да се върне, за да й помага. Нов ДНК-тест съсипва надеждите на Алпер в „Твоят мой живот” – оказва се, че не е брат на Дилара.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!