You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > Твоят мой живот: Лъсва неподозирана тайна на Дилара, която едва не убива Джихан

Твоят мой живот: Лъсва неподозирана тайна на Дилара, която едва не убива Джихан

Твоят мой живот: Лъсва неподозирана тайна на Дилара, която едва не убива Джихан

В „Твоят мой живот” ще видите как Гюлсерен и Джансу най-после прекарват времето си като майка и дъщеря. Джихан е щастлив да им помогне, но неочаквани врагове дебнат в собственото му семейство, научи woman-onthe-top.net.

Коварната Кериман заговорничи с Рахми. Казва му, че Йозкан е в немски затвор, а съучастникът й е готов да помогне. Дилара научава и плаща веднага, за да откъсне Гюлсерен от Джихан.

Мъжът й помага любимата му да заведе Джансу на екскурзия. Гюлсерен не знае, че това не е точно награда като служител в туристическото бюро. Дилара беснее, но Джихан отвежда Джансу при рожденната му майка.

Рахми успява да изтрие фалшифицирания запис. Хайлайф-дамите от фондацията гостуват на семейството, за да се запознаят с Хазал. Гюлсерен и Джансу са щастливи в планината, а Джихан е със сина си. Дилара се съмнява, че мъжът й е с другата жена.

Джихан научава от журналиста, който му създава толкова главоболия, кой стои зад компроматите. Напада Алпер, но той създава нова интрига – праща го да пита Дилара за мотивите му.

Йозкан се завръща най-после у дома. Удря Гюлсерен, а тя отвръща със заслужени обвинения. Иска да напусне апартамента, но мъжът й я възпира. Умолява я да остане и си тръгва. Кериман съжалява, че снахата не е пребита. Йозкан обаче мисли, че ще получи пари от семейство Гюрпънар.

Джихан обвинява Дилара в изневяра, но истината е друга. Тя обаче разкрива шокираща истина – Алпер е неин брат. Показва писмата на баща си до майката на съдружника му, която дълги години му е любовница. Алпер я е изнудвал да разкрие истината пред обществото, но за да не нарани майка й и да подели богатството си.

Кръв се пролива отново в Твоят мой живот
Кръв се пролива отново в Твоят мой живот

Алпер разкрива също истината на Солмаз. Дилара пристига в дома им, за да разбере истината за публикациите. Той хвърля в лицето й грозната истина, че мрази нея и съпруга й. Иска своята част от наследството на баща им. Казва й че ще я съди, но тя вече не се страхува. Провокира я да заведе дело, но щял да загуби всичко.

Йозкан вижда Джансу, но Гюлсерен успява да я отведе навреме. Той опитва да се свърже с Хазал, но тя бяга.Решава, че иска и Гюлсерен, и детето си обратно, но жена му си наема квартира, за да се спаси от Кериман и него. Дилара заплашва Йозкан да стои далеч от момичетата, за да не се върне в затвора.

Хазал кани приятелките си в имението, но тогава Озан разбира, че тя е подала сигнала в полицията. Рахми гони приятелите й от дома.

Йозкан не намира Гюлсерен на работа и отива да я търси при Джихан Там става свидетел как Алпер прострелва Джихан.

Разяреният брат на Дилара разкрива на Солмаз постъпката си, а тя изхвърля пистолета му в морето.

Гюлсерен не открива Джихан. Дилара забранява на Гюлсерен да търси съпруга й.
Арестуват Алпер, а Йозкан се опитва да отвлече жена си от дома на Дерия.
Моли жена си за прошка, но като не я получава, й казва, че Джихан е убит.

Джансу я успокоява, че е ранен, но е жив. Гюлсерен отива да го посети в болницата. , но Дилара я гони. Богатата жена опитва да отнеме на съперницата си дори работата, която има!

Кога ще отвори очи Джихан и ще се спаси ли Гюлсерен – ще видите в новите епизоди на „Твоят мой живот”!

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!