You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > Твоят мой живот: Лъсват тайните на Наргис и Дилара, Дениз губи всичко

Твоят мой живот: Лъсват тайните на Наргис и Дилара, Дениз губи всичко

В новите епизоди на „Твоят мой живот” Джихан открива, че не е безразличен към Айше, тя спира терапията на Хазал

Коварството на Хазал разбива сърцето на Дениз в предстоящите епизоди на „Твоят мой живот”. Тя обаче губи поредната си опора…

Кратката среща между Джихан и Айше ги сближава. Психиатърката признава любовта си пред Лейля. Йозкан и приятелят му отиват да разпитват в клуба за миналото на Наргиз. Не могат да платят сметката и Джихан научава, че майката на Дениз не е прекъснала съвсем контактите си. Налага се Емине да излезе в отпуск и Рахми използва момента да доведе Кериман в имението.

Джандан е като обсебена. Слага подслушвателно в телефона на Махиде. Хазал разопакова пакета за Дениз. Организира общ купон по случай пълнолетието им с Джансу. На празника подарява афиша с Наргис на сестра си. Щом отваря подаръка, Дениз напуска партито смазан от унижение. Джансу и Хазал се сбиват пред всички.

Разстроеният младеж се прибира. Там обаче научава, че майка му е в болница – притеснена от срещата си с възрастен господин. Дениз мисли, че Рахми е тормозил вайка му. В болницата разбира, че майка му е мъртва.

Новината за бебето на Дилара се разнася в следващия епизод на „Твоят мой живот”. Махиде чува и разказва на Харун. Новината, че има син променят плановете му.

Дениз напада Рахми, който отрича да се е срещал с майка му отново. Младежът се отказва от Джансу. Инджи научава за смъртта на приятелката си. Бурхан разбира за сина на Наргис. Йозкан отива на погребението. Дениз гони Джансу и научава всичко за миналото на майка си. Джихан посещава младежа с парите. Обяснява защо Рахми е постъпил така.

Махиде посещава Дилара и взима биберона на Демир, за да поръча ДНК-тест. Подкупва бавачката, за да й донася информация. Джихан спасява Айше в критична ситуация. Тя признава чувствата си и казва, че не може да помогне повече на Хазал.

Махиде намира начин да помогне на Харун да види сина си. Джандан подслушва разговора им и се опитва да навреди на Дилара. Харун я спасява, но сам преживява пътен инцидент. Дилара вика Бърза помощ.

Арестуват Джандан, но тя не спира с кроежите си. Хазал има нов интерес – преследва барабаниста Озгюр. Оперират Харун, а Дилара се интересува от състоянието му. Посещава го в болницата и той отваря очи.

Дениз принуждава Йозкан да го заведе в бара, където е виждал майка му. Джихан не е безразличен към Айше, но й споделя, че трябва да се погрижи първо за децата си.
Харун, Дилара и бебето в Твоят мой живот
Психиатърката съобщава на Хазал, че няма да се среща повече с нея. Тя се чувства изоставена за пореден път. Махиде измисля коварен план- в следващите епизоди на „Твоят мой живот” Джандан оплита в лъжи Озан. Дилара води тайно сина си при Харун. Бурхан се появява пред Дениз. Младежът обаче отказва да приеме истинския си баща и възможностите, които му предлага.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!