You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > Твоят мой живот: Новата звезда на сериала и драматичната история на героя му

Твоят мой живот: Новата звезда на сериала и драматичната история на героя му

След броени дни „Твоят мой живот” се завръща в ефира заедно с нов мистериозен злодей, който носи рана в сърцето

„Твоят мой живот” до броени дни ще стане сериалът, който се излъчва преди „Фермата”. Какво ще се случи с любимите ни герои, вече научихте, но със сигурност искате да знаете повече за мистериозния, нов образ, който променя съдбата на всички.

Харун нахлува изневиделица в живота на Джихан и близките му в „Твоят мой живот”. Напуснал родината преди цели 20 години – съсипан сред смъртта на сестра си. Влюбена в най-добрия му приятел, Хаял посяга на живота си след като Джихан не отговаря на чувствата му. За беда, той се жени за годеницата на Харун – Дилара. Решил да получи възмездие, планира бавно да съсипе стария си приятел.


Новият герой в „Твоят мой живот” не е типичният злодей. Зад маската на коварството, всъщност е мил и щедър човек, съкрушен от загубата на скъпите му хора и вечната самота.

Кой е Баръш Фалай?

Образът на Харун се изиграва блестящо от Баръш Фалай. Той попада в екипа заради нуждата му да изиграе роля, различна от тази на Селим в „Кварталът на богатите”, който прилича безкрайно на него.

Предложението да участва в най-хитовия сериал на сезона идва като по поръчка. Това е поредният многопластов герой в портфолиото му. Дори у нас го познаваме с интереси превъплащения от сериалите „Готова на всичко”, Али Керпедена от „Езел” и „Момичето с червения шал”.

Актьорът е само на 44 години, но с богата творческа биография и с висока оценка не само от публиката, но и от критиците. Истинската му известност идва след дълга борба за признание и стабилност в личния живот.

Като дете живее живот на чергар – майка му е учителка по литература, но бащата е техник в Държавното радио и се налага непрекъснато да се местят. В крайна сметка се установяват в Диарбекир.

Той трябва да преодолее провинциалната стеснителност и липсата на впечатляваща външност, за да пробие. Това става в столичната консерватория, където само с талант печели възхищение

Първите му успехи са в театъра, а по-широка популярност печели с комедийни роли. За да не го възприемат само като „смешник” той започва да отказва роли, за да се докаже като актьор с широк диапазон.


Сериал след сериал, бавно, но сигурно се добира до първите си значими роли. Прави впечатление дори като второстепенен персонаж, за да получи заслужено признание с последните си проекти.

Появата му в „Твоят мой живот” спаси рейтинга на сериала след скандала, който се разрази покрай напускането на Нургюл Йешилчай. Той се радва на топъл прием и участието му в проекта продължава.

У дома

На екрана той е мъж с тежест и хладен ум. Страстта, която го изгаря остава скрита. У дома обаче е типичното татенце, макар да признава, че историята му е една от тези, в които едно добро момиче укротява опърничавия.

С актрисата Есра Ронабар се запознават след негова постановка. Влюбва се веднага в нея, но красавицата не бърза. Бурният му темперамент и славата му на женкар я плаши. Той полага усилия и търпение, за да спечели сърцето й.


В крайна сметка се женят преди десет години, а през 2008 се ражда сина им Мави Рюзгяр (Син вятър). Звездата от „Твоят мой живот” и наследникът му вече си имат общо участие – в обща реклама.
loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!