You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > Твоят мой живот: Озан изчезва с Алаз, ликвидират Джандан и Селма

Твоят мой живот: Озан изчезва с Алаз, ликвидират Джандан и Селма

В следващите епизоди на „Твоят мой живот” Дамир се увлича по Хазал, а Харун се разкъсва от страх за Дилара и Алаз

В следващия епизод на „Твоят мой живот” всички търсят изчезналата Дилара, а Озан изпада в нова криза.

Джансу не харесва бавачката на Емре и вика леля си на помощ. Джихан опитва да намери Дилара и Озан с помощта на полицията. Рахми се опитва да научи повече за Екрем. Разговаря с Йълдъръм по въпроса. Джихан моли Селма да го свърже с Алфа, за да проследи телефоните на изчезналите си близки. Тя има проблеми с шефа си, който я укорява.

Озан провокира непознати в дискотеката на Дамир. Накрая мутрите му го пребиват. Благодарение на Селма Джихан го намира. Поверява сина си на Рахми и Йълдъръм и с хората си отмъщава за побоя в дискотеката. Дамир наблюдава всичко на камерите, но не се намесва.

Харун най-после намира жена си в следващия епизод на „Твоят мой живот”. Звъни на Джихан. Дамир започва да ухажва Хазал. Фейза и Джансу се опитват да заблудят Джансу, за да вземат разрешение от социалните. Семейството съобщава за състоянието на Дилара.
Озан и Алаз в Твоят мой живот
Хората на Дамир разкриват двойната игра на Селма. Той нарежда на Азра да я ликвидира. Озан не иска да види майка си и Джихан го удря. Джандан научава за флирта на Асуман с Дамир и я гони. Озан отвежда братчето си. Джихан се обажда да му се извини. Синът му води Алаз на разходка, но заради дребни случайности не го прибира навреме у дома. Харун изпада в паника и се обажда на полицията, независимо че Джихан вярва на Озан.

Дамир разбира за катастрофата на Дилара и иска да е до Хазал. Заради Харун се отказва от намеренията си и преспива с Асуман. Джихан разбира за смъртта на Селма и връзката й с полицията.

Кериман вижда, че Джансу има тремори, които могат да са опасни за Емре. Рахми се сприятелява с Екрем. Джандан продава тайно апартамента му. Джансу за малко не става повод Емре да загине. Дамир отхвърля Асуман, която ограбва Джандан.

В следващия епизод на „Твоят мой живот” Дилара отваря очи. Харун открива синовете си с полиция, а синът на убития Халил разстрелва Джандан.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!