You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > Твоят мой живот: Озан научава истината, Дилара катастрофира тежко

Твоят мой живот: Озан научава истината, Дилара катастрофира тежко

Сестрите от „Твоят мой живот” докосват мечтите си – Джансу получава бебето Емре, Хазал отново среща любовта

В следващите епизоди на „Твоят мой живот” най-пазената тайна на семейство Гюрпънар се разкрива случайно. Това отключва низ от премеждия и тежки изпитания.

Харун не може да преглътне отношението на големия си син. Споделя с Дилара, а тя благодари, че още пази тайната им. Хазал твърди, че няма против Митхат да остане в компанията. Озан настоява приятеля му да подслушва Харун, за да разкрие плановете му. Рахми случайно вижда Джандан в компанията на Асуман и Екрем. Разбира, че старецът е болен.

Фейза отново гони Джансу от дома си. Оплаква се на Дениз и той от отчаяние вдига сериозен скандал на жена си. Джансу си мисли, че я е напуснал. Рахми се запознава с Екрем, но още не знае нищо за връзката му с Дилара. Дамир научава за плановете на Асуман да съди сестра си.

Дилара е готова на всичко за Джансу – дори да й купи Емре. Осиновителите му го продават за 10 милиона. Озан се съгласява да се помири с Харун. Йозкан отново прави опит да се сближи с Хазал. Тя е готова да му прости, че я е изоставил като дете.

Дамир се запознава с Джандан и Асуман. Семейството на Джансу е потресено от новината как бебето Емре е станало част от живота им. Джихан и Дениз са възмутени. В следващият епизод на „Твоят мой живот” обаче разбират, че осиновителите му са недостойни хора и мястото на Емре е при Джансу.

Харун продължава да ревнува жена си. Дилара опитва да го убеди, че не обича вече Джихан. Екрем отказва да тормози дъщеря си с дело. Озан, Рахми и Йозкан търсят начин да разкрият връзката на Джандан и Асуман с Дамир. Харун дава документи на Селма, за да оневини сина му. Дамир разбира, че Озан е син на врага му. Екрем моли Дилара да й вярва. След като го отхвърля за пореден път, той се съгласява да заведе дело.
Озан и Дилара от Твоят мой живот
Харун иска да подари на Озан нещо специално за рождения ден. Докато говори с Дилара по телефона, синът му подслушва и научава ужасната тайна за произхода си. Митхат и Рефи също разбират на какво се дължи внезапната сговорчивост на Харун. Озан задава въпроса на майка си ребром. И без да му отговори той е наясно, че Харун не лъже. Той се качва на колата си.

Дилара се опитва да го спре, но е блъсната от автобус. Дамир започва да слухти около Селма. Рахми се опитва да намери внука си в следващия епизод на „Твоят мой живот”. Казва на Джихан, той – на Харун. Двамата отиват в имението и отново се скарват. В същото време Дамир се запознава с Хазал…

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!