You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > Твоят мой живот: Озан вади оръжие срещу Гюлсерен, Йозкан се отказва от Джансу

Твоят мой живот: Озан вади оръжие срещу Гюлсерен, Йозкан се отказва от Джансу

В „Твоят мой живот” ще видите как Джансу събира двете си семейства под общ покрив

В следващите епизоди на „Твоят мой живот” се случва нечуваното: Джансу застава срещу Гюлсерен, но сдобрява бащите си. В крайна сметка принуждава Дилара да прибере и другото й семейство в имението.

Джихан и Гюлсерен намират Джансу в дома на Йозкан. След като се скарват, бизнесменът признава на дъщеря си, че обича рождената й майка. Решава да не притиска Джансу и позволява да остане в бедняшкия квартал.

Гюлсерен за първи път проявява твърдост. Обещава на любимия, че няма да се откаже от него заради близките му. Джихан разказва на Дилара какво се е случило с дъщеря им. Тя и Озан отиват с полиция до дома на Кериман, но не могат да приберат момичето.

Харун назначава Алпер на Работа, а Йозкан губи всичките си пари заради стари задължения. По настояване на любовника си Джандан се среща с Дилара и обещава да й намери подходящ център по рехабилитация. Харун се появява на срещата и й разказва какво е правил през всички години, когато са били разделени.

Джансу споделя с брат си кое я е прокудило от дома. Това е идеално за плановете на Рахми. В следващите епизоди на „Твоят мой живот” той убеждава внука си да елиминира Гюлсерен. Сградата, където живее Кериман е евакуирана. Семейството остава без покрив. Гюсерен не може да я намери. Момичето води леля си, братчето и Нурай в имението. Изнудва Дилара да ги приеме. С неохота дамата не само приютява бездомните, но и обещава да им намери жилище.
tvoyat-moy-jivot
Озан вади пистолет срещу Гюлсерен. Тя взима оръжието от ръцете му и го насочва към себе си. Казва, че няма да допусне да стане убиец. Щяла да се застреля сама, ако той го иска. Озан се срива и отказва от намеренията си.

Джансу не може да намери Йозкан. С изненада установява, че двамата са се помирили. В последния епизод на „Твоят мой живот” за седмицата се разбира, че фалиралият монтьор поверява дъщеря си на Джихан. Не може да й осигури нищо и това е причина да я даде на врага си. Джихан се убеждава, че Йозкан наистина обича Джансу и това е началото на едно необичайно приятелство.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!