You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > Твоят мой живот: Прощават се с жертвите на Дамир, Озан лети към пропастта

Твоят мой живот: Прощават се с жертвите на Дамир, Озан лети към пропастта

В следващия епизод на „Твоят мой живот” Джихан разбира за връзката на Хазал, а Дамир е готов да бъде честен с любимата

Дамир успява да унищожи конкуренцията – в бизнеса и любовта, но щастието му също виси на косъм в следващите епизоди на „Твоят мой живот”.

Джихан разказва на бившата си жена за случилото се с Харун. Тя отива в болницата само за да я посрещнат с новината за смъртта му. В същото време Хазал се съсипва – научава, че Митхат е мъртъв, но много я е обичал. Докато майка и дъщеря изживяват тежката загуба, Азра и Дамир коментират колко успешен е заговорът им. Семейство Гюлпънар разбира, че Митхат е бил ченге под прикритие. Озан страда за биологичния си баща и не спира да мисли за последните му думи. Каквото и да му говори Рахми, той и Йозкан присъстват на погребението му.
Дилара и Хазал в Твоят мой живот
Арестуват Екрем заради жалба на Дилара. В полицията разбират, че не е измамник. Прокуждат Асуман от хотела. Заради нелеп инцидент губи парите от кражбата на Джандан. Търси спасение при Дамир. Коварната Азра я праща да види с очите си как любимият им флиртува с Хазал. Побеснялата интригантка ги снима и изпраща кадъра на Джихан в следващия епизод на „Твоят мой жвиот”.

Бизнесменът подкрепя бившата в траура й и я съветва за Алаз. Предлагат работа на Джансу като брат и сестра й, но тя иска да работи друго. Джихан вдига скандал на Хазал, а тя го лъже. Предупреждава я за връзките му с мафията, тя, разбира се, не му вярва. Дамир потвърждава версията на Хазал. Джихан не е вчерашен и го заплашва със смърт, ако наближи безпокои семейството му.

Мафиотите са на крачка от Йозкан. Енгин го спасява и търси помощ от Джихан. Той отвежда Кериман и Джан-Хашмет в имението. Принуждава Йозкан и Рахми да отидат до полицията и така арестуват хората на Халил.

Дамир изплаща Явуз, който повлича Озан към пропастта. Показва му измамния свят на хазарта и той започва да прахосва луди пари. Рахми го вижда. Джихан намира момиче, излекувано от Паркинсон и го запознава с Джансу. Бизнесменът помага на Асуман с проблемите й в полицията и й дава работа в заведението си. Рахми помага на Екрем да спечели доверието на Дилара.

Озан се кара с Джихан, не спира с хазарта и носи оръжие. В крайна сметка го задържат в полицията. Джихан му взима всичките вещи и при опит да се свърже с дядо си Екрем разбира кой в действителност е Рахми. В последния за седмицата епизод на „Твоят мой живот” Джихан разбира, че синът му е присвоил пари от компанията и ги е проиграл.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!