You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > Твоят мой живот: Рахми прави отчаян опит да съсипе Гюлсерен, Йозкан се самозапалва

Твоят мой живот: Рахми прави отчаян опит да съсипе Гюлсерен, Йозкан се самозапалва

В новите епизоди на „Твоят мой живот” Рахми окончателно губи доверието на сина си

В следващите епизоди на „Твоят мой живот” лъсват всички интриги, които застават между Гюлсерен и Джихан, научи woman-onthe-top.net.

Приказките, че е метреса съсипват сърцето на рождената майка на Джансу. Думите на Мелек и грозният репортаж по телевизията я принуждават да се изнесе на квартира сама. Гюлсерен не отстъпва дори пред молбите на Джансу.
Paramparça-24.-b

Озан случайно намира доказателството, че Рахми е отговорен за грозния скандал около баща му. Джихан благородно настоява синът му да почита майка си и дядо си. Той обаче е безпощаден пред Рахми – укорява го за това, че се е провалил като баща на него и сестра му.

Джансу сама отива в новия дом на Гюлсерен. Дилара влиза в нов спор с Джандан. Бившата й приятелка я заплашва, че ще загуби Джансу. Солмаз чува спора им и съветва Алпер да си търси наследството. Дилара казва за делото на Джансу. Тя намира Йозкан и му вдига скандал. Джандан намира фалшива годеница за Йозкан, за да изглежда по-надежден пред съда.
Paramparça-24.-
За да спечели Джансу на своя страна Йозкан праща биячите си да разрушат баничарницата на Гюлсерен. Той спасява уплашените жени. Едва тогава дъщеря му го вижда с нови очи. След това обаче става свидетел как баща й плаща на хулиганите и завинаги се отрича от него.

Йозкан се напива и се самозапалва. Бързо го спасяват, но Джандан е разярена. Алпер предлага на адвокатката процент от наследството му. Тя иска ДНК-доказателство, че е сестра на Дилара. Йълдъръм предупреждава Джихан и законната му жена, че бъдещият им развод ще е в техен ущърб на делото за Джансу.

Рахми се възползва от намерението на Дилара да не разкрива на Хазал, че знае за конюшните. Той обаче започва да заплашва момичето със съд и изправително училище. Кара я да му бъде съучастник в нов капан срещу Гюлсерен, който я уличава като мръсница. Хазал не иска да участва, но е принудена.

Рахми прокарва новата си интрига в „Твоят мой живот”. Разказва на Хазал, че щом Гюлсерен се ожени за баща й, ще ги изгони от имението, за да живее там с Джансу. Хазал показва съобщението на Джинан. Той не й вярва и Хазал бързо признава за шантажа.
tvoyat moy jivot
Баща и син стигат до грозен сблъсък. На Рахми му става лошо и влиза в болница. Джихан настоява Хазал да признае на майка си всичко. Озан ги чува и започва да се кара на сестра си. Джихан разкрива грозното лице на баща си и Дилара прокужда свекъра си от именитео. Рахми я укорява, без да знае, че градинарят записва разговора им по поръчка на Джандан.

Заговорите на Рахми и Дилара в "Твоят мой живот" скоро ще станат ясни
Заговорите на Рахми и Дилара в „Твоят мой живот“ скоро ще станат ясни

Комарджията прави пореден опит да се помири със сина си. Джихан обаче е безжалостен, обвинява го за смъртта на сестра си Дениз – омъжена на сила заради дълговете му. Докато тече първото заседание по делото на Джансу, Алпер успява да открадне четката за коса на Дилара.

Ще успеят ли кроежите на Джандан – ще разберете в новите епизоди на „Твоят мой живот”.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!