You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > Твоят мой живот: Рахми спасява Хазал от поредната опасност, Кериман краде обезщетението

Твоят мой живот: Рахми спасява Хазал от поредната опасност, Кериман краде обезщетението

В „Твоят мой живот” много надежди се оказват напразни: Алпер може би не е брат на Дилара, Рахми иска прошка от Гюлсерен

Драматични обрати ще видите в новите епизоди на „Твоят мой живот”, убедени са от woman-onthe-top.net. Злодеите в приказката на Джихан и Гюлсерен ще бъдат наказани, но те няма да се примирят.

Още на първото заседание на делото за права над Джансу адвокат Джандан нанася съсипващ удар по старите си приятели – доказва, че отношенията в семейство Гюрпънар са ужасни. Дилара се скарва с Джихан. Съветват ги да прекратят делото по развода, да върнат Хазал и да вземат обратно Джансу в имението. Джихан се възпротивявал, но Гюлсерен подкрепя останалите. Най-тежко приема промените Хазал. Не вярва да се върне към любимия си живот. Съученичките й се подиграват и тя не иска да стъпи повече в училище.

Image processed by CodeCarvings Piczard ### FREE Community Edition ### on 2015-05-23 08:01:24Z | http://piczard.com | http://codecarvings.com
Image processed by CodeCarvings Piczard ### FREE Community Edition ### on 2015-05-23 08:01:24Z | http://piczard.com | http://codecarvings.com

Дилара е щастлива. Планира да даде парти на фондацията си и да обяви пред медиите, че са прекратили делото си за развод. Кериман изнудва брат си – щяла да им даде запис на самозапалването му. Джандан праща градинаря да открадне компромата. Джансу отива да види дядо си, който й признава всичко, което е причинил на Гюлсерен. Разкаяният Рахми й обещава да поиска прошка.
paramparca-27-8
Болницата дава на Йозкан 1 000 000 лири, които си поделя с Джандан. Кериман научава и отива в новия му дом. Там социалните разговарят с него дали може да даде нормални условия за живот на Джансу. Кериман го изнудва и тайно открадва парите.

Нови проблеми застигат Хазал в „Твоят мой живот”. Рахми пристига в квартала на Гюлсерен да иска прошка. Вижда родната си внучка със съмнителен тип и записва номера на мотора му. Младите заминават в неизвестна посока. Той съобщава на Гюлсерен, но тя не открива Джихан – Дилара е хвърлила телефона му в морето.

Опасността непрекъснато дебне Хазал в "Твоят мой живот", въпреки че има Гюлсерен за ангел
Опасността непрекъснато дебне Хазал в „Твоят мой живот“, въпреки че има Гюлсерен за ангел

Рахми научава,че момчето – Теоман има досие.Нахлува в дома му, за да вземе Хазал. Двамата се сбиват. Теоман пада и си удря главата. Хазал започва да крещи, Рахми й показва камерата на лаптопа – мотористът е искал да я прелъсти и да я изнудва.
56304
Джихан пристига, научава какво се е случило и нарежда на баща си да напусне. Хората му се отървават от трупа. Гюлсерен разбира от любимия си какво се е случило. Съветва го да вземе Хазал в имението. Градинарят донася на Джандан за промените в семейството. Алпер информира Дилара какво е направил с четката й. Джихан отива да види баща си и го прибира в дома си.

Дилара е бясна, че е искал прошка от Гюлсерен. Той я съветва да забрави за Джихан. Джандан нарежда на Йозкан да се разбере с Кериман по извънсъдебен път. Намират трупа на Теоман и арестуват Рахми. Резултатите от ДНК-тестът показват, че между Алпер и Дилара няма връзка. Обвиняват Рахми в нападението над Алпер. Щангата с отпечатъците е предадена от служител на Джихан. Мъжът на Солмаз бяга, за да не го обвинят за нападението над Гюрпънар. Ще се измъкне ли Рахми от затвора – ще видите в новите епизоди на „Твоят мой живот”!

loading...

One thought on “Твоят мой живот: Рахми спасява Хазал от поредната опасност, Кериман краде обезщетението

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!