You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > Твоят мой живот: Размяна на бебета води до една невъзможна любов

Твоят мой живот: Размяна на бебета води до една невъзможна любов

В първите епизоди на „Твоят мой живот” се преплитат съдбите на две семейства от различни светове

В „Твоят мой живот” ще видите как една фатална грешка предизвиква лавина от необратими събития и една красива, но трудна любов.

Красивата история, която ще ви държи в напрежение в продължение на месеци, започва с раждането на две момиченца, научи woman-onthe-top.net. Инцидент провокира преждевременно родова дейност при бременната Гюлсерен. За да помогнат на жената, я отвеждат в частна клиника. По същото време богата дама със сходна фамилия ражда детето си. На бял свят се появяват Джансу и Хазал.

Години по-късно…

Тийнейджърката Хазал живее в нищета, споделена с всеотдайната си майка. Лелята на момичето – Кериман ги е приютила под покрива си. Добрината й си има цена – непрекъснати злобни натяквания и забележки.

В дома на Джансу е в пъти по-охолно, но също толкова нещастно. Родителите й я обичат, но не спират да се карат. Майка й Дилара се занимава с благотворителност и трепери над социалния статус на фамилията. Баща й Джихан ненавижда снобите в живота си и това създава проблеми със съпругата му.

Дилара очаква от дъщеря си винаги само най-доброто. Джансу обаче се проваля на турнир по езда – не носи задължителния златен медал. Скарват се и тийнейджърката бяга. Блъска я кола и това довежда до пълен обрат в живота на всички в „Твоят мой живот”.
tvoyat-moi-jivot
Гюлсерен не може да търпи натякванията на зълва си. Иска да се изнесе, но коварната Керем открадва парите, които брат й изпраща от Германия за семейството си. Шефът на снаха й отказва аванс и това усложнява всичко.

Оперират дълго Джансу и тя идва в съзнание. Родителите й се карат и се обвиняват взаимно. Лекарят разкрива на семейство Гюрпънар една дълго пазена тайна – кривните им групи не съвпадат с тази на дъщеря им.

Дилара отказва да повярва, а истинското й дете в същото време тормози жената, която я е отгледала. Джихан трудно приема фактът, че е обичал дълги години чуждо дете. Колебае се, вълнува го съдбата на дъщеря му.

Хазал не иска да живее в новия дом, който майка й намира. Гюлсерен остава без работа. Дъщеря й изчезва и докато се опитва да я намери попада в ресторанта на Джихан. Той й протяга ръка в трудния момент.

Преди да бъдат влюбени, бяха просто родители в Твоят мой живот
Преди да бъдат влюбени, бяха просто родители в Твоят мой живот

Дилара е категорична – не иска да види рождената си дъщеря. Мъжът й е сразен. Двамата са на едно мнение по един въпрос – никога не са били истински щастливи.

Джансу случайно научава истината за произхода си. Бяга на конната база, където я намира Джихан по-късно. Уверява я, че я обича, независимо че не е негова пълт и кръв.
tvoyat-moi-jivot-paramparca
Джансу намира начин да разбере коя е жената, която родила в същия ден като Дилара. Намира документите на Хазал Гюлпънар. Джихан също не стои със скръстени ръце, но не може да научи нищо, защото са го изпреварили.

Гюлсерен започва работа в сладкарница. Хазал отива там с приятелки, но се прави, че не я познава. Майка й се засяга дълбоко, но и помага в трудна ситуация, без да я издава.

Джансу я намира и я снима от далеч. Мотоциклетисти я събарят, докато се опитват да я ограбят. Родната й майка се притичва на помощ. Завежда я на лекар и там отново среща Джихан.

Джансу се опитва да го излъже, че е била в бедния квартал заради проект. Баща й се свързва с учителката и разбира, че момичето крие нещо от него.

Гюлсерен още не знае, но събитията в „Твоят мой живот” следват неумолимия си ход.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!