You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > Твоят мой живот: Сериал №1 с Еркан Петеккая и Нургюл Йешилчай започва по bTV

Твоят мой живот: Сериал №1 с Еркан Петеккая и Нургюл Йешилчай започва по bTV

„Твоят мой живот” е българското заглавие на хитовата поредица, известна вече на феновете като „Счупени парчета” (Paramparça)

С името „Твоят мой живот” е наречен сериалът „Счупени парчета” (Paramparça) – известен на нашите зрителки, благодарение на мрежата и международните канали от самото му начало.

Феновете на турските сериали отдавна знаят коя е поредицата начело на рейтинг-класациите у съседите. Проследили са я в оригинал, някои се постараха да добавят субтитри. За тях беше цяло удоволствие да видят зараждащата се страст между любимците им Еркан Петеккая и Нургюл Йешилчай. Не се наложи да чакат сериала прекалено много в родния ефир. Сега ще имат възможност да му се насладят и дублиран по bTV и наречен „Твоят мой живот”, вместо точния превод „Счупени парчета” (Paramparça), научи www.woman-onthe-top.net.


Поредицата тръгва на мястото на „Завръщане” на 9 ноември и ще проследи драматичните събития последвали една фатална грешка. В историята се разказва за красавицата Гюлсерен. Тя е великолепна, но скромна и отрудена жена, която живее за детето си. Тя, както и богатият Джихан, мислят, че са обречени да обичат само дъщерите си. Съдено им е да открият красотата и силата на Голямата любов на средна възраст. Не е ясно дали им е писано – събира ги разкритието на ужасна грешка – късно разбират, че са отгледали чужди деца.

Гюлсерен и жената на Джихан – Дилара се оказват в класическа „конфигурация” на сапунен сериал. Преди петнадесет години в един ден и в една и съща болница раждат дъщери. Фамилиите им си приличат и една разсеяна сестра заплита най-голямата драма в живота им – разменя бебетата.

Разбира се, в „Твоят мой живот” ще се сблъскат света на бедните и богатите, разкритието за децата, любовта към чуждата дъщеря, която е твоя в сърцето ти. Най-вълнуващата линия обаче е провокирана от странното привличане между бедната самотна майка и богатият баща с изстинало сърце.

В сериала ще видите много популярни имена, но истинските късметлийки са Джансу (Лейля Танлар) и Хазал (Алина Боз). Двечките играят ролята на богатата и благодарна на семейството си отличничка и вечно недоволната бунтарка, която не иска да учи и да търпи алчната леля – хазяйка.

Когато Джансу претърпява злополука, в болницата разбират, че не е дете на родителите си. Установяват, че е имало размяна на бебета. Момичето е объркано, но иска да намери своята истинска майка. Гюлсерен е ужасена, че любимото й дете не е нейна плът и кръв. Хазал обаче не приема така драматично нещата – вълнува се, че семейството й е заможно и ще се отърве от бедния квартал.

Големите звезди на продукцията са Нургюл Йешилчай и Еркан Петеккая. Красавицата е позната на родните зрители от „Вярна на себе си“, „Любов и наказание“, „Ангелският остров“ и „Имението с лозите“. Вечният любовник пък е играл в рекорден брой турски продукции, излъчвани у нас – „Любов назаем“, „Времето лети“, „Памуковата принцеса“, „Дила“ и „Тиха буря“.

В любимото си онлайн списание „Жена на Върха” може да проследите цялата вълнуваща поредица, която е №1 не само в Турция.

loading...

One thought on “Твоят мой живот: Сериал №1 с Еркан Петеккая и Нургюл Йешилчай започва по bTV

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!