You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > Твоят мой живот: Спасяват Джансу, Харун разбира, че Озан е негов

Твоят мой живот: Спасяват Джансу, Харун разбира, че Озан е негов

В „Твоят мой живот” се появява истинският баща на Дилара и мистериозният Дамир, който ще преобърне съдбата на всички

В следващите епизоди на „Твоят мой живот” настъпват драматични промени в живота на семейство Гюрпънар и близките им. Темата за бащите се оказва най-чувствителна за всички герои.

Харун търси Алаз, Чаатай го намира и го взима от Хазал. Тя съобщава на майка си. Дилара се прибира у дома, където е мъжът й. Дениз научава, че е загубил баща си завинаги. Асуман и Джандан заговорничат какво да правят с диска и самопризнанията на Махиде.

Водят Йозкан с белезници, за да види детето си. Йълдъръм плаща на Ведат и освобождават бащата на Джансу. Озан приютява Рахми. Джихан и Селма се разбират хакерът, който спасява Хазал, да проникне в компютъра на Харун.
Героите на Твоят мой живот
Джансу отваря очи в следващия епизод на „Твоят мой живот”. Крият от нея, че е загубила детето. Махиде пращат хора да отвлекат Асуман. Сестрата на Дилара се съгласява да работи за нея. Двете започват да рушат брака на Харун с интриги. Дилара намира съобщения, които уж мъжът й праща до Махиде. Джихан й доказва, че Харун е направил клопка на Хазал. Тя се скарва с мъжа си и иска развод. Джандан гони Асуман от дома си.

Махите казва на племенника си, че тя е предизвикала раздор с Дилара. Убеждава го, че никога не го е обичала и един ден ще се върне при Джихан. Джансу мечтае да нарече бебето Неджип Джихан. Кериман настоява да й кажат истината. Джансу чува разговора на леля си и родителите и разбира какво са крили от нея.

Рахми отива на гроба на Айше, Махиде съобщава на полицията. Чаатай намира къде се крие, но старецът сам се предава. И Дилара гони Асуман от дома си. Решена е да дава детето на баща му само в определени дни. Харун ще го вижда само в нейно присъствие.

Асуман намира бележника на зет си. В него има надпис от Дилара, от който се разбира, че Озан е син на Харун. Маскирани отвличат Алаз. Всички търсят момченцето при Харун, но той е невинен в случая. Бизнесменът се връща в имението, за да иска сметка от жена си. Асуман му е предала доказателството, че Озан е негов син. Дилара го моли да й върне Алаз и обещава да не се развежда. Той й разказва, че гангстерът Дамир е отвлякъл синът им.
Дамир се появява в Твоят мой живот
Асуман се запознава с Еркан, който я взима за сестра й. Той й разказва, че е бил с майка им и е истинският баща на Дилара. Бил болен и искал да види дъщеря си преди да си отиде. Асуман му казва да изчака. Пускат Рахми от ареста.

Махиде се оказва забъркана в отвличането на малкия. Дамир е трябвало да похити Дилара по нейна заповед, но е предпочел Алаз. Харун отива в Дубровник, за да се договори с врага в следващия епизод на „Твоят мой живот”. С помощта на Митхат обаче Джихан спасява момченцето и го връща на Дилара.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!