You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > „Твоят мой живот” – в аванс: Какво да очакваме от Сезон 2?

„Твоят мой живот” – в аванс: Какво да очакваме от Сезон 2?

Близките на момичетата в „Твоят мой живот” се превръщат в наистина задружно, макар и не съвсем щастливо семейство

„Твоят мой живот” Сезон 2 ще започне само след няколко седмици. В южната ни съседка вече стартират снимките на третата част и почитателите на сериала ще установят колко много са се променили нещата от началото на историята.

В началото, разбира се, отношенията между главните герои са като във военно положение. Всички срещу Гюлсерен и Джихан, Хазал срещу всички и тайнствен враг изплува от мрака…

Дилара се завръща от Щатите и заварва съперницата си в дома, където е създала семейство. Вдига страхотен скандал и напуска. В същото време някой взривява автомобила, а Хазал преживява нов инцидент.

Жертвоготовната Гюлсерен и любимия й спасяват момичето от ледената вода. Шокът за всички е огромен, но инцидентът се оказва благословия. Хазал прохожда, но дълго време крие тайната от семейството си. Разкритието разгневява всички. Дилара я прокужда от имението и използва случая да обвини Гюлсерен, че е знаела.

Своенравната тийнейджърка не си взима поука. Става героиня в репортаж, който опозорява истинското й семейство. Когато отново се завръща в имението, прави така, че да напусне една от прислужниците, обвинява в престъпление невинен младеж, мами нещастно влюбен в нея бедняк, но се оказва в лапите на използвач.
tvoyat moy jivot hazal
Когато разбира, че е лъгана, на финала на „Твоят мой живот” Сезон 2, ранява тежко с нож изменника. Дали това е убийство или повод отново да стане героиня в жълтата преса – не е ясно!

Хубавото сред толкова безобразия, които сътворява Хазал, е, че е разбира цената на Гюлсерен. Тя започва да показва дължимите любов и уважение на жената, която я е отгледала.

Другата дъщеря на Гюлсерен преживява предвидима трансформация. От изгарящото чувство за вина преминава през бунта. Не иска вече да е доброто момиче на татко, която трябва да търпи капризите на Хазал, нарежданията и очакванията на родителите си.

Има две причини за бързото й израстване – поява на един красив младеж в живота й и...смъртта на Гюлсерен.

tvoyat moy jivot djansu

Изстрадалата самотна майка получава пълно и истинско щастие, но за кратко. Печели уважението на своенравния Озан, Джансу й дава благословия да обича Джихан и дори Хазал не й причинява тревоги.
tvoyat moy jivot gyulseran
Животът предлага всякакви изненади. Помирява се с Йозкан, защото се убеждава, че в сърцето му има наистина любов към момичетата. Той още пази надежда да я върне в живота си, но приема да й бъде като брат. Двамата се подкрепят в дни на голямо изпитание. Любовницата му умира от аневризма и благодарение на Гюлсерен и Джансу малкия Джан получава изненадващо голямо семейство, а баща му – сигурна работа.

Джихан се развежда лесно с Дилара. Веднага предлага пръстен на любимата си. Отчаяната му бивша съпруга изживява драматична любов с уж най-погрешния човек. Решава по лични причини да замине при майка си. Отива в дома на съперницата да поиска прошка за всичко и да й повери момичетата. Последното, което прави на сбогуване е да помоли Гюлсерен да живее в имението. Не иска промените да травмират Джансу. Разделят се с уважение една към друга.

Гюлсерен организира щастлива сватбения си ден. Двамата с Джихан се женят, но злодеи с оръжия дебнат отвън. Тя прави пореден жест на любов. Прикрива с тялото си Озан и спасява живота му. Дилара се опитва да предотврати трагедията, но е късно. Гюлсерен с последни сили я моли да се грижи за момичетата.

Дилара трудно, но сигурно достига своето щастие и получава втори шанс в „Твоят мой живот” Сезон 2. Среща стар състудент, който твърди, че я е обичал цял живот. Връзката й разтърсва дълбоко семейството. Оказва се, че това е бившият най-добър приятел на Джихан, който има причини да го мрази.

Синът й, едва съвзел се от любовната история на баща си, не приема избора на майка си. Още по-сложно става, когато се разкриват намеренията на любовника й. Най-трудно става, когато разбира, че е бременна – на средна възраст и сама.

Дилара се колебае дълго, но решава да задържи детето. Съкрушеният Джихан й помага в трудния момент. Предлага й да се оженят, за да избегнат скандала. Ражда се малкият Демир.
tvoyat moy jivot dilara
Любовникът й се отказва от вендетата и се опитва да спечели доверието й отново. Двамата преминават през тежки изпитания, но любовта им е по-силна. Бебето вече има ново име. Джихан не одобрява избора й, но тя е щастлива. Докато влюбените се радват на синчето си, никой не подозира, че Хазал върши престъпление, а Джансу е избягала, за да се омъжи.

Джихан страда дълбоко след смъртта на съпругата си. Децата непрекъснато му създават проблеми, но едно много младо момиче го връща към живота. Минава много време, докато и двамата разберат, че тя е роднина на смъртния му враг. Приятелката му обаче застава на негова страна. Уви, и с нея не му е писано – нелеп инцидент ги разделя завинаги.
tvoyat moy jivot djihan
Четвъртият родител – Йозкан, изживява своята трансформация. Не обича любовницата си, но смъртта й го разстройва дълбоко. Сърцето й отива при жена, чийто син променя живота му.

Най-интересното е, че става особено близък с Озан, но и почти приятел на Джихан. Отказва се от делото и попечителството върху Джансу от любов. Това убеждава съперника му и двамата непрекъснато се подкрепят във всевъзможните проблеми, които им се струпват на главата.

Благодарение на Джихан, Йозкан среща нова любов, която е трудно да се каже, че е взаимна.

Любимката на зрителите Кериман е все така непоправима – шумна, нахална и вечно гладна. Тя обаче намира хитро място в имението и в мислите на своя Рахми бей. Малкият Джан е нейния вход към богатите и известните, но в интерес на истината тя обича много момченцето.

Слабостта на Кериман – Рахми, също не се променя. Има пороци, ненавижда Хазал, създава непрекъснато проблеми на сина си и дори на любимата си внучка. Най-лошото от всичко е, че крие ужасна тайна. Тя е причина синът му да се откаже завинаги от него. Рахми не може да преживее отношението му…и му причинява последно зло!

Не сме забравили Озан – единственият син на Джихан изглежда, че допуска грешка след грешка. Създава проблеми на Гюлсерен, без да иска допуска врага на баща си в живота им, отхвърля Дилара заради бебето й и накрая се забърква с поредното неподходящо момиче.
tvoyat moy jivot ozan
Втората любов в живота му става причина за трагедията на сватбата на баща му. Тя също не си струва жертвата и той захвърля всичко. В крайна сметка се забърква с адвокат Джандан, което пък праща Дилара за известно време в затвора. Озан преживява някои неща на ръба на закона, дори престой в лудница, но на самия финал на „Твоят мой живот” Сезон 2 поднася една от големите изненади в сериала.

Поредицата не може и без нови герои. На финала на първия сезон се появява мистериозен герой, който се оказва в съглашателство с Джандан. Харун обвинява Джихан, че е причинил самоубийството на сестра му. Успява да му навреди много, но любовта към Дилара го променя. Уви, леля му и бившата му любовници не са така благородни. Животът обаче ги наказва сурово!

В сериала има още място за чиста, жертвоготовна любов. Загубата на Йозкан дава шанс за живот на една самотна майка. Синът й е толкова благодарен, че се свързва с хората, осигурили сърце за единствената му опора. Появата му променя и семейство Гюлпънар, и семейство Гюрпънар. Влюбват се в Джансу, но връзката им не е лесна. Оказва се, че майка му и Рахми се познават, а това провокира много и все сериозни проблеми. Бедното момче накрая се оказва принц, но благосклонността на родителите на Джансу към него се променя. Това принуждава младите на много категорично решение.

Това не е всичко от „Твоят мой живот” Сезон 2, който ще ви донесе много емоции и провокации. Подробностите за епизодите ще научите, естествено, на страниците на „Жена на Върха”.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!