You are here
Home > Хоби и ТВ > Хороскоп > Уикенд хороскоп—27-29 ноември

Уикенд хороскоп—27-29 ноември

BLOG-SIGNO

Овен
Петъкът ще започне идеално за вас, но вечерта не е изключено да изпаднете в лошо настроение. Бъдете позитивни. Уикендът чука на вратата, в работата нещата ви се подреждат отлично, а половинката ви обича. Пригответе се за идеалната почивка.

Телец
Краят на седмицата е идеално време и за вас. Разбирате се прекрасно с приятелите и колегите си, недоразуменията в личен план се изясняват, а в работата всичко ви спори. Не си разваляте настроението с дребни ядове и безсмислени спорове. Насладете се на почивката си.

Близнаци
Бъдете усърдни и избягвайте споровете. В личен план ви очаква пълна хармония с партньора, както и солидни финансови постъпления. Не се разстройвате за дреболии. Уикендът прекарайте с приятели.

Рак
Добри новини и за вас. Имате страхотен късмет и ваш приятел ще ви помогне значително да подобрите финансовото си състояние. Ситуацията не изглежда толкова мрачна и нещата постепенно ще започнат да се оправят. Очакват ви още и много хубави моменти през уикенда.

Лъв

Неочаквани събития ще променят плановете ви за уикенда, но не изпадайте в паника. Гледайте на проблемите като на предизвикателство, с което просто трябва да се справите. Не се карайте с колегите си. Неделята си подарете време с хората, които обичате.

Дева
Стабилните финансови постъпления са ви направили твърде доверчиви. Не се поддавайте на изкушението да отклоните вниманието си от нещата, които ви предстоят. Внимавайте с постъпленията. Възможно е да се опитат да ви измамят.

Везни
Краят на седмицата ще е малко напрегнат за вас. Изоставате с някои задължения, затова е добре да им обърнете внимание. От друга страна, в личен план ви предстои изясняване с половинката. За някои уикендът може да приключи и с раздяла.

Скорпион
Женените представители на зодията да очакват конфликти. Недейте да таите болката в себе си, а си кажете всичко, което ви тежи. Вземете си почивка и не се претоварвайте през уикенда.

Стрелец
Започва вашето време. Чувствате се добре в кожата си, най-после сте започнали да постигате успехите, които желаете. Периодът на вашето благополучие започва от днес и ще трае изключително дълго време. Уикендът ви предстоят много приятни емоции.

Козирог
На работното си място сте идеални и държите да ви похвалят и да оценят усилията ви. В любовния живот сте малко драматични, не можете да разберете, дали наистина искате човека с кого сте, или връзката ви няма смисъл. Свободните козирози да не бързат с нови връзки.

Водолей
Днес ще ви върви като по вода, очаквайте куп приятни изненади. Семейството ви ще бъде най-големия ви стимул да се впуснете в бурни начинания. Предстои ви да чуете интересна новина.

Риби
Не се опитвайте да свършите всичко сами. Обърнете се за помощ към приятелите си и не се правете на супер герои. В края на деня очаквайте неочаквани финансови постъпления.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!