You are here
Home > Lifestyle > Уличен шик: 7 правила за перфектна визия

Уличен шик: 7 правила за перфектна визия

Уличен шик или как да изглеждаме перфектни и небрежни

Искате да демонстрирате перфектен уличен шик стил? Това са начините, как да го постигнете и то съвършено. Има 7 правила, с които да получите желаната визия, а вижте и сами за какво става дума:

Уличен шик
Уличен шик

1.
Носете два различни нюанса деним.

moda 7

Основното правило за съчетаване на две парчета деним, най-добре е да бъдат в различни нюанси, а още по-добре, когато горната част е в по-светъл деним от долния.

2.

moda 6
Алекса Чанг ни показа как се комбинация от летен и зимен деним. И наистина това работи страхотно, когато става въпрос за оригиналност!

3.

moda 5
Дългото бежово палто никога не излиза от мода. Когато и да комбинирате две парчета деним с палто в бежов цвят – винаги ще сте улучили идеалния стрийт шик.

4.

moda 4
Покажете малко гола кожа. Една наистина секси комбинация.

5.

moda 3
Важни са детайлите. Дори и в уличен стил, можете да изглеждате убийствено свежи, благодарение на авангардните модни аксесоари.

6.

moda 2
50 нюанса синьо. Комбинирайте повече от две парчета деним, но внимавайте да са в различен нюанс на синьото. Вдъхновете се от омбре стила.

7.

moda
Смелите момичета умеят да експериментират с деним върху деним. В случая – широки къси дънки, облечени върху тесни дънки. Уникално, нали? И добре се съчетава с кожено мото яке.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!