You are here
Home > Lifestyle > Мода и стил > Уверени стъпки с модерни обувки

Уверени стъпки с модерни обувки

Обувките са много важна част от цялостната ни визия, която, обаче, понякога остава на заден план.

Изборът на обувки е един от най-сложните за всяка дама, а страстта към колекционирането им не е чужда на много от тях. Както и ри дрехите, така и тук има тенденции. Те, разбира се, не са със задължителен характер. Но със сигурност ще властват над асортимента, който ще намираме в специализираните магазини в следващите месеци.

Удобството преди всичко

Да, и ние харесваме елегантните обувки на висок ток. Но и сме пределно наясно, че в повечето случаи те просто събират прах в килера, докато дойде поредният подобаващо официален повод, който да си заслужи мъчението.

Обувките на платформи, на нисък и на дебел ток са все по-разпространени. А търсенето определя предлагането. Затова и в колекциите пролет-лято ще преобладават точно такива модели. Разбира се, добрите стари кецове също са класика, към която прибягват не само спортните дами.

Именно с удобсвoто е свързана и друга тенденция. Анатомичните и ортопедични обувки малко по малко избягват от клишето за грозни и бабешки модели. Стават все по-елегантни и разчупени и е все по-лесно всеки да намери най-подходящия за него.

Цветно настроение

В следващите месеци преобладаващия цвят при обувките няма да е черният. Той си остава класика в жанра, но е добре сега да отстъпи място на по-шарени предложения. Розово, оранжево, синьо, зелено. Може да ни звучат като не точно нашите, но всичко зависи от модела и нюанса, както и с какво ще бъдат съчетани цветните обувки.

Забравено старо и по-различното ново

Котешките токчета – малки и тънки, най-вече на тесни боти и отворени обувки с каишка, отново се завръщат сред тенденции. За мнозина те изглеждат прекалено ретро, но фенките им могат да ги използват както в ежедневието, така и за по-специални поводи.

Прозрачните обувки от ПВЦ материал бяха демонстрирани от редица световни звезди, сред които и Ким Кардашиян. Моделите са доста екстравагантни и определено не се връзват с делника в офиса или неделната разходка. Но за някое по-нестандартно парти със сигурност ще съберем погледите с подобен модел.

Равнис, мирно

Кубинките са друга класика, която е на голяма почит не само сред мъжете, но и сред жените. На пазара вече се предлага огромно разнообразие от модели с всевъзможни декорации – камъни, капси, дантела. Ниските ботуши са подходящи както за пролетните и есенни месеци, така и за о-хладните летни вечери, съчетани с ефирна пола или рокля.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!