You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > В аванс от „Ритъмът на мечтите”: Роли се завръща, срещаме се и с Мая

В аванс от „Ритъмът на мечтите”: Роли се завръща, срещаме се и с Мая

Големи обрати в „Ритъмът на мечтите”, ето какво предстои в сериала

Завръщането на Симар с мнимата Роли в „Ритъмът на мечтите” няма да мине без произшествия. Веру и Куши правят опити да изобличат младото момиче, но без успех. След като заплита всякакви интриги, за да изобличи Джумки, Куши се отчайва. Веру обаче заминава за родния й град и успява да разкрие истината–че тя е улична танцьорка, която има по-малък брат. След като взима в плен момченцето, Веру нарежда на Джумки да убие Симар. Опитът за покушение над Симар за щастие е неуспешен. А Авика се завръща в двойна роля в сериала – в образа на Роли и Джумки.

„Ритъмът на мечтите”
„Ритъмът на мечтите”

Куши търси доказателства, че момичето доведено от Симар не е Роли, като дори стига до там, че й взима пръстови отпечатъци, за да я разобличи. Трудните приключения на героите продължават с нови предизвикателства в „Ритъмът на мечтите”.

jumki

След всички трудности, през които преминават Баравадж, истината излиза наяве. Джумки разкрива пред семейството, че Куши и Веру са взели в плен брат й със заплаха да го убият, ако не се подчини на желанията им. Тя се разкайва за опита да убие Симар, а скоро след това и Роли е открита. Отвлечена от стара двойка, тя е много слаба и много зле, но все още жива.

simar 35

Роли неочаквано се завръща в семейството и всички са много щастливи. Сидхант е толкова радостен, че няма търпение да се събере със съпругата си отново. Двамата сключват брак и нещата изглеждат перфектни. Куши получава своето наказание, а Веру изчезва. На преден план обаче излиза друг конфликт–Прем и Симар започват да се отчуждават един от друг. Появява се и нова претендентка за сърцето му, която се опитва да убие Симар.

simar r

Също така щастието на Роли и Сид е застрашено от нова преследвачка. Куши се поправя, но на сцената се появява–Мая /В ролята Сара Кхан/.

simar

Тя е обсебена от Сид и иска да се омъжи за него. Отвлича Роли и се опитва да я убие, а след това се представя за нея. Когато измамата й е разкрита, тя убива Сид. Какво още предстои да стане в „Ритъмът на мечтите” скоро ще научим.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!