You are here
Home > Дом и семейство > Идеален дом > В чудния свят на Томас Кинкейд, където героите на Дисни оживяват

В чудния свят на Томас Кинкейд, където героите на Дисни оживяват

Ако искате да подарите приказно детство на най-скъпите си същества, „поканете” Томас Кинкейд в дома си

Вместо да облепите детската стая със скъпи тапети, може да превърнете помещението в приказка, благодарение на вълшебника с четка – Томас Кинкейд.

Виждайки тези илюстрации и сцени от най-красивите анимационни филми на Дисни, е трудно да повярваме, че те всъщност са само картини, а не дигитални снимки. Авторът им е американският художник Томас Кинкейд, който се смята за майстор на техниката “ киароскуро „. При този метод чрез тъмни и светли контрасти се създава драматичност и илюзия за обем. Докато гледате в тези прекрасни произведения, ще имате чувството, че любимите герои от приказките ще ви проговорят.

Много родители не се пестят в желанието си да създадат красива детска стая. Да, скъпи, атрактивни тапети са чудесна идея, но какво ще кажете за репродукция на картини или направо – стенопис?!

Благодарение на творчеството, което остави Томас Кинкейд, може да превърнете дома си в чуден свят от приказките. Той не е достъпен само за деца. Мнозина ценители го познават от гоблени, създадени по негови произведения. А всичко създадено с любов превръща живота във вълшебство!

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!