You are here
Home > Lifestyle > Мода и стил > В духа на Франция: Уроци по стил от Лили Роуз Деп

В духа на Франция: Уроци по стил от Лили Роуз Деп

Красивата дъщеря на Джони Деп дава няколко прости урока как да ги стигнем парижанките.

Франция и нейната столица са символ не само на любовта, но и на модата и непреходния стил. Колкото и актуални тенденции да се сменят през годините, някои трика за подчертаване на женствеността и красотата си остават актуални през годините и сезоните. А лятото ни дава най-голяма възможност да бъде привлекателни и забележителни. Ето как!

Докато всички сме луднали по бронзовия тен, францизойките се придържат към мантрата от древността, че бялата кожа е чиста и красива. Не че не обичат загара на тялото, но нищо прекалено не е естетично, нали?! Добре поддържаната светла кожа може да бъде не по-малко женствена от третираната с изтощителни часове в солариума и под жаркото слънце.

Червеното червило е любимата класика на французойките!

Ако много от вас го смятат за запазено за вечерни събития и специални случаи, то време е да преосмислите това свое виждане. Според красавиците край Айфеловата кула, алените устни си отиват адски много с грим тип „no-makeup“ – лек фон дьо тен и спирала. Така акцентът пада върху червилото и всеки ще пожелае да го размаже по устните ви с нежна целувка.

В допълнение със съвсем лекия грим върви и небрежната прическа. Лятото не е време за стилизанти в големи дози. А и няма по-добър фризьор от морския бриз, който прави нежни и естествени вълни в косите ви. Вместо пяна, лак и т.н. използвайте спрей за коса с мокър ефект и просто разрошете кичурите си.  Лятото е време да се чувстваме свободни, а суетата ни ограничава!

Голият гръб е не по-малко секси от дълбокото деколте.

„Обърнете“ блузите и роклите си наобратно. Заложете на демонстриране на една толкова привлекателна част от тялото, която често остава скрита. Топлото време ви позволява да заложите на по-смели тоалети. Тях може да декорират и с нежно колие, спускащо се по гърба ви.

Когато говорим за красота по френски, няма как да пропуснем и една друга класика – френският маникюр. Напук на всички тенденции, каращи ви да експериментирате с всевъзможни крещящи цветове, никога няма да бъдете демоде, ако заложите на класиката в телесни цветове. Ако ви е прекалено скучна за лятото, просто заменете тоновете с по-ярки!

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!