You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > В новия сезон на „Откраднат живот: Чуждо тяло“: Юлиан Вергов влиза в сериала, Наталия и Калин се борят за сурогатното майчинство

В новия сезон на „Откраднат живот: Чуждо тяло“: Юлиан Вергов влиза в сериала, Наталия и Калин се борят за сурогатното майчинство

Сезон четири на „Откраднат живот: Чуждо тяло“ поставя въпроса за непознатите родители и желаните деца, родени от други

В новия сезон на „Откраднат живот: Чуждо тяло“, сценаристите въвеждат нови герои, създават нови сюжетни линии и поставят поредните изпитания пред нашите герои. Ще могат ли Наталия и Калин да се преборят за правото да имат дете от сурогатна майка? Кой е героят на Юлиан Вергов и как ще преобърне света на нашите герои?

В края на трети сезон бяхме свидетели на смъртта на професор Генадиев, който катастрофира в деня на сватбата на Калин и Наталия. Отсъствието му отваря огромна рана в сърцето на болницата, а празнотата дълго няма да бъде запълнена. Не само близките и колегите му ще страдат от неговото отсъствие. Нов герой се намесва в съдбите на лекарите от МБАЛ „Свети Кирил“ и преобръща не само професионалния, но и личния им живот.

„Откраднат живот: Чуждо тяло“
„Откраднат живот: Чуждо тяло“

След щастливата сватба и трагичната загуба, Калин и Наталия се сблъскват с още един проблем — невъзможността да имат деца. Затова се решават на крайна стъпка — сурогатно майчинство. Ще успеят ли двамата обаче да преодолеят забраните в една страна, където сурогатното майчинство е забранено от закона. И ще имат ли щастието да прегърнат своя рожба накрая?

Д-р Хинова и доцент Мазов също ще минат през трудни етапи по време на първите месеци семеен живот. Идилията между двойката не само че липсва, но и двамата са принудени да се справят с куп проблеми и терзания.

„Откраднат живот: Чуждо тяло“ продължава с още една изненада за зрителите — д-р Василев се завръща. Каква ще бъде неговата роля в болницата и ще заеме ли той овакантения пост от баща си, предстои да видим.

В трудна ситуация ще се окажат също и доцент Захариев и д-р Стилянова. Разликата във възрастта ще се отрази върху връзката им. Как ще продължи връзката на д-р Тасев и д-р Добрева и какво ще се случи със сестра Жекова и Виолета Захариева предстои да научим през новия сезон на сериала.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!