You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > В новия сезон на Откраднат живот: Смърт, съдбовно завръщане и нова любов

В новия сезон на Откраднат живот: Смърт, съдбовно завръщане и нова любов

Новият сезон на Откраднат живот обещава вълнуващи обрати и нови сюжетни линии

Професор Генадиев си отиде в края на трети сезон на „Откраднат живот“, но това не сложи край на сагата. Краят на един от най-противоречивите герои предизвика лавина от събития, които ще преобърнат живота на всички.

Калин и Наталия най-накрая са щастливо женени, но бракът им няма да е изтъкан от цветя и рози. Още в първите дни младото семейство ще трябва да се изправи пред нови предизвикателства.

Д-р Василев се връща от Лондон и заема своето място в клиниката. Отсъствието на покойния директор — професор Генадиев отваря сериозна рана в сърцето на болницата. Всички си мислят, че с неговата смърт миналото е приключило, но то продължава да работи. А желаещите да седнат на неговото място са всички.

Д-р Стилянов и доцент Захариев най-накрая са семейство, но разликата в годините си казва своето. Двамата ще изживеят многобройни сътресения и връзката им ще бъде поставена на сериозни изпитания.

Между битката за място в болницата и здравето на пациентите, ще се роди и още една любовна история — героинята на Ернестина Шинова ще се влюби в екранния д-р Врабчев.

Проблеми с брака ще има още една любима двойка — д-р Хинова и доцент Мазов. Двамата се ожениха без съгласието на неговото семейство, но връзката им ще претърпи сериозни изпитания. Дали в края на сезона двамата бунтари от Откраднат живот накрая ще се разделят, предстои тепърва да видим.

Освен битката за болница „Свети Кирил“, лекарите ще воюват и за правото да бъдат щастливи в личен план. Една от най-любимите двойки в сериала ще получи лоша новина — не могат да имат деца. А „ин витрото“ и осиновяването не са възможни в този случай.

Новият сезон на Откраднат живот започва с истинска бъркотия в "Св. Кирил"
Новият сезон на Откраднат живот започва с истинска бъркотия в „Св. Кирил“

Двамата решават да потърсят услугите на сурогатна майка, която да износи детето им. Но се сблъскват със закона, тъй като сурогатното майчинство е незаконно в България.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!