You are here
Home > Cherchez la femme > Жените на Големите > Ваня Джаферович се гордее с многоликата си муза – Евгения (Снимки)

Ваня Джаферович се гордее с многоликата си муза – Евгения (Снимки)

Ваня Джаферович упорито върви към бъдещия формат All Winners с жена си като сив кардинал

Ваня Джаферович е единствен, който си призна на влизане в Къщата, че иска победа и нищо друго. Ако успее да нареди до титлата си от Survivor първо място и в Big Brother All stars, то със сигурност ще получи възможност да участва в евентуален проект – All winners, заедно с други вечни победители. За бившия футболист обаче е по-важно да поднесе един изтеглен коледен подарък за своето нежно вдъхновение – Евгения.

Красивата софиянка, която с радост замина за Стара Загора, е типична футболна съпруга, но от миналите времена, видя woman-onthe-top.net. Тя е прекрасна, с опит в шоубизнеса и корица от мъжките издания. Сега обаче е любяща майка и безкрайно подкрепяща съпруга.


Казват, че зад всеки успял мъж стои една горда жена и учудена тъща. Не можем да кажем нищо за майката на Жени, но Ваня Джаферович категорично е случил на съпруга.

Познахме впечатляващия й набор от качества още в сезона на Survivor, в който победи Ники Мартинов. Тогавашната красавица беше вмъкната в романтичната линия на сюжета, но тя показа игра, която я отведе сред малцината избрани на финал. Бившата плувкиня и до днес е едно от любимите лица на феновете на предаването.


След приключенското шоу опита вкуса на медийния живот в конкурси като Мис Плеймейт, където й откраднаха заслуженото първо място. Тя беше и сред красивите асистентки на Денис Ризов. След това обаче настъпи епохата на Ваня Джаферович….


Вместо на турове по чалга-клубове и светски събития, влюбените предпочетоха да се отдадат на връзката си. Роди им се дъщеричка, направиха елегантна сватба за малцина и…атакуваха Survivor.


Желязната Жени изпрати изпрати своето острие в Камбоджа с безценни съвети и заръка за титла. Ваня Джаферович послуша своята муза и се прибра победител. Щастливото семейство се сдоби със своя малък Бо, който очаква първата си Коледа.


Хубавата му майка отново планира да целуне победител в шоуто. Тя обаче не смята да остава само жената в сянка и нежна вдъхновителка. Половинката на Ваня Джаферович превърна в професия любимото си хоби да създава ръчно изработена красота.
loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!