You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > Великолепният век: Кьосем – историята на най-влиятелната владетелка на Ориента

Великолепният век: Кьосем – историята на най-влиятелната владетелка на Ориента

„Великолепният век: Кьосем” възкресява спомена за красивата гъркиня Анастасия, която с ум и красота сложи в нозете си Османската империя

„Великолепният век: Кьосем” започва по bTV веднага след финала на „Твоят мой живот” – на 27 юни.

Броени дни остават до завръщането на няколко всеобщи любимки в ефир. След дълга раздяла на феновете на „Твоят мой живот” с Нургюл Йешилчай ще я видят в последния й сериал. Красавицата достигна нови професионални висоти с ролята на Кьосем султан.

Финалът на „Твоят мой живот” за феновете на сериали слага начало на нови вълнуващи епизоди. На 27 юни, от 20 часа започва „Великолепният век: Кьосем” – историята на най-могъщата жена на трона на Османската империя.

Хасеки Махпейкер Кьосем Султан още преди столетия доказва силата на женския интелект и коварство. Въпреки традициите и канона на исляма гъркинята Анастасия властва над милиони поданици и съдбата на семейството й.

Тя пристига в Истанбул още дете – родена е през 1590. Дават я като дар в харема на султана, но 15-годишната красавица успява да омагьоса Султан Ахмед I. Със съблазън, остър ум и находчивост бързо става фаворитка. Ражда четирима сина и четири дъщери – най-силното й оръжие и начин да остане в историята.

Сериалът започва с колебанията на един млад император, влюбен в християнската си наложница. Анастасия отказва да приеме двете си нови имена и само решава съдбата си – избира да се нарече Кьосем – водещата, най-любимата.
Анастасия Тсилимпиу във Великолепният век Кьосем като Кьосем султан
В следващите десетилетия тя ражда деца на своя султан, утвърждава позициите си и…едно по едно се отказва от всичко, което обича. За да получи абсолютна власт и слава на най-могъщата тя жертва любимия, децата, близките си. Получава всичко, което иска, но си отива от грешния свят както живее – чрез престъпление и женско коварство.
Берен Саат във Великолепният век Кьосем като Кьосем султан
Във „Великолепният век: Кьосем” блестят любимките на зрителите – Берен Саат и Нургюл Йешилчай. Преди да дойде техният час, зрителите ще видят лицето на невинността преди да стане Кьосем султан – Анастасия Цилимпиу.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!