You are here
Home > Дом и семейство > ВИП Коледа 2015: Антония Петрова с приказна идилия у дома (Галерия)

ВИП Коледа 2015: Антония Петрова с приказна идилия у дома (Галерия)

Антония Петрова посреща Коледа като ВИП звезда у дома, вижте приказния й дворец

Мис България Антония Петрова пренесе коледната магия у дома
Мис България Антония Петрова пренесе коледната магия у дома

Мис България 2009 Антония Петрова посреща Коледа като истинска кралица. Мисис Русия, която е сред звездите на Нова телевизия в последните няколко седмици и топ коментатор на „ВИП Брадър“, организира истинска ВИП Коледа и у дома.

В прекрасния дом на семейство Петрови край Перник вече цари празнична атмосфера. Великолепни коледни елхи красят всекидневната, а коледните скулптури вече са наредени до една.

Това се казва приказка сн. Фейсбук
Това се казва приказка сн. Фейсбук

Край импозантното стълбище е поставена красива бяла елха в розово и златно. До нея светещ елен, който идеално се вписва в интериора на дома.

В очакване на Рожденство
В очакване на Рожденство

Още една по-семпла елха е разположена край балкона, от който се открива невероятен изглед навън. А трета внушителна елха е разположена в антрето и създава празнично настроение още с влизането през входната врата.

toni

В красивия дом на Антония Петрова край Перник, освен коледните декорации, място намират и редица произведения на изкуството. Всичко е така съчетано, че коледната атмосфера да хармонира с интериора на дома.toni 3

Домът на мис България впечатлява с модерна архитектура от стъкло и стомана отвън, като е решен в розово и бяло. Отвътре къщата е разделена на три нива – просторен хол с камина и кухня, кът за почивка и прекрасна тераса. Към втория етаж води уникална вита стълба, която е превърната и в своеобразна галерия. Коридорите са декорирани с красиви артистични произведения.

toni 31

Третото ниво на дома е предвидено за спални помещения и е личният кът за почивка на самата мис България. Освен с прекрасно семейно имение край Перник, Антония Петрова се радва и на стилен апартамент в един от елитните квартали на София, а също така и с просторен дом в центъра на Москва, собственост на съпруга й, руския милионер Александър Бередин.

loading...

One thought on “ВИП Коледа 2015: Антония Петрова с приказна идилия у дома (Галерия)

  1. ТАЯ ПЪК НЕ СЕ НАСИТИ ДА СЕ ХВАЛИ! ЧЕ И ЕДНО ДЕТЕ НЕ СЕ ХВАЩА ДА РОДИ И ДА ОТГЛЕДА ! А ПО-ГРОЗНА И НАДУТА МИСКА ОТ НЕЯ НЕ СМЕ ИМАЛИ, ПОНЕ АЗ ОТ КОГАТО ГИ ПОМНЯ……..

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!