You are here
Home > Дом и семейство > Кухня > Вкусно и образователно: Да направим национални знамена с храна

Вкусно и образователно: Да направим национални знамена с храна

Рекламата за мнозина е въплъщение на измамата, истината обаче е, че може да бъде забавна, образователна и…вкусна

Дразните ли се от консуматорското ни общество, което залита в суетата и блясъка, а неглижира неща като обща култура?! Дразните ли се, че дори собствените ви деца нямат такава жажда за знания и не „колекционират” знания като столиците на държавите и техните национални флагове. Ами реагирайте на удара – направете заедно национални знамена от храна!

Идеи и отлични примери може да вземете от една стара рекламна кампания. Експертите от агенция WHYBIN TBWA провокира масовата публика със апетитни знамена, за да популяризира International Food Festival, който се проведе в Сидни,Австралия.

Всяко знаме от храна е направено неща, които са част от националната кухня на всяка държава:

И като убедени патриоти отвръщаме на удара с няколко предложения за българското знаме от храна: шопска салата, редена салата, салата: катък, краставица, лютеница и благодарение на блога merudia.bg – „Патриотична супа”.
Бяло зелено червено знаме от храна
Направете я с настъргани домати (или стерилизирани през зимата), ситно нарязан пресен лук (праз) и настъргано сирене (домашно – при възможност).

Знамената от рекламната кампания са тези. Осъзнаваме, че мнозина трудно ще намерят традиционните продукти. Снимките на знамена от храна обаче са толкова провокиращи, че може да си ги направите у дома с неща, които намерите по родните пазари.


Още атрактивни рецепти може да намерите в www.gusto2me.com
loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!