You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > Влюбените от „Земя на честта”: Ирина и Флавио – двете лица на страстта

Влюбените от „Земя на честта”: Ирина и Флавио – двете лица на страстта

Най-лудата двойка в „Земя на честта” успя да предложи модерна алтернатива на любимците Химена и Оскар

В „Земя на честта” има двойки за всеки вкус – от тихата, изпепеляваща любов между София и Артуро до Андреа, която прикрива с презрение отчаянието от несподелената си (засега) любов към Самуел. Ирина и Флавио са най-различни. Двамата са емоционални, щури и понякога неконтролируеми. Любимци са на младежката публика, разбира се заради страхотната игра на актьорите, които ги играят:
irina flavio 3

Кимбърли Дос Рамос

kimberly dos ramos 4
Момичето, което изпълни дръзката Ирина от „Земя на честта”, е с интересна биография, макар да е само на 24. Родена е на 15 април във Венесуела и ако ви се струва нетипично руса за латино-красавица, сте абсолютно прави. Кимбърли е дъщеря на португалци!
kimberly dos ramos 5
Тя е изтърсакът на семейството – има двама големи братя – Ланс и Лени, които също имат кариера в медиите. Единият е актьор, а другият – телевизионен водещ. Кимбърли обещава да стане най-популярната в семейството, но това е закономерно. Тя работи още откакто е навършила…4 години.


Амбициозната майка влачи момчетата си по кастинги. По принуда води и Кимбърли с тях, но един ден продуцентът на поредната реклама харесва нея. Правят й пробни снимки и бързо става ясно, че тя няма да има нужда от никакви специални уроци по пеене, актьорско майсторство или за модели.

На четири играе и в първата си теленовела – „Всичко заради любовта ти” и от тогава не спира да работи. Изживява нетипично за другите деца детство, завършва като частна ученичка, но тя не съжалява, че така се е стекъл живота й.

Днес има големи планове за кариерата си. Иска да пее, да се снима в киното и да работи в чужбина. Ролята на Ирина в „Земя на честта” обаче, твърди тя, я е умиротворила и я направила балансирана.
irina flavio
Феновете на Кимбърли Дос Рамос се гордеят с най-достъпната си любимка. Тя държи да контактува с тях и е много активна в социалните мрежи. Дори споделя всичките тайни на красотата си – ранно ставане, малко упражнения, крос за почти час и салата на всеки половин час. Всеки ден втрива в кожата си колаген и витамин С, а косата си глези с бадемово масло на връхчетата си.

Гонсало Гарсия Виванко

Той, както и героят му Флавио, се различава твърде много от екранната си партньорка в „Земя на честта” и не ви говорим това, защото е мургав и чернокос. Той е типичен мексиканец сбъднал американската си мечта – също като колегата Ааарон Диаз, благодарение на външния си вид.
irina flavio 2
Той е роден на Коледа през 1981 година в Гуадалахара, но само на десет заминава за Испания. Зовът на предците не е достатъчен да го задържи за повече от година, но част от сърцето му остава там.
gonzalogarciavivanco (2)
В родината са семейството – тримата му братя и единствената им сестра. Завършва театрален колеж и отново заминава за Испания. В Мадрид планира да учи кино, но изпитва и други радости в живота. Посетил е няколко европейски страни със заплата на сервитьор, но големите хонорари като модел са му дали абсолютна независимост.
gonzalo garcia vivanco 3
Той не е просто красива обвивка. Грижел се е цял живот за домашни любимци – от тарантули до грабливи птици. Мечтаел е да бъде ветеринар, зоолог или дори – морски биолог. Бизнесът на суетата обаче го омагьосва, макар все още да гледа на природосъобразния начин на живот като на религия.
gonzalo garcia vivanco 5
Ходи много пеш, подбира дрехите си и много внимава да се храни само с еко-продукти. У дома е отдаден чичо и обожава племенниците си. Колекционира бастуни и антики, обожава да чете и изглежда като мъж-мечта. Проблемът му е само, че обича всички жени.
gonzalo garcia vivanco 4
Когато се завръща в Мексико през 2003, веднага започва да снима в сапунени опери. Завързва романтична връзка с Карла Соуса. Тя обаче приключва още при началото на следващия му сериал, който снима в Колумбия.
gonzalo garcia vivanco kimberly
Семейството му липсва ужасно, докато скита по света, но не може да провали бъдещето му. Мести се в Маями, където по съвет на Кейт дел Кастилийо кандидатства в Телемундо. В популярния американски канал го харесват веднага и след мегауспеха на „Земя на честта” скоро няма начин да остане без работа.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!