You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > Влюбените от „Земя на честта”: София и Артуро сбъднаха Американската мечта с латиносериали

Влюбените от „Земя на честта”: София и Артуро сбъднаха Американската мечта с латиносериали

„Земя на честта” донесе международна известност на Аарон Диас и Ана Лорена Санчес

Любовните истории в „Земя на честта” започват с романса на Артуро и София. Актьорите, които получиха възможност да ги играят приеха голямо предизвикателство. От една страна имат уникален професионален шанс за наистина световна слава в интересен проект. От друга обаче трябваше да издържат на непрекъснатите сравнения с двойката на Марио Симаро и Данна Гарсия от „Трима братя, три сестри”.

Никой не предполагаше, че "Земя на честта" ще издържи на сравнението с "Трима братя, три сестри"
Никой не предполагаше, че „Земя на честта“ ще издържи на сравнението с „Трима братя, три сестри“

Актьорите, които яхнаха този буен кон са доскоро непознатите у нас – Аарон Диаз и Ана Лорена Санчес. Двамата са сред хилядите мексиканци тръгнали да преследват Американската мечта. Те обаче я постигат с добрите стари латиносериали.

Аарон Диаз е от тези, за които се казва, че са професионални красавци. Ефектният му външен вид му отваря широко вратите на шоубизнеса, но той бързо доказа, че има не само красива опаковка за показване.

aaron-diaz 2
Той е роден преди 33 години на 7 март в Пуерто Ваярта, Мексико. Явно красотата си дължи на смесените гени – баща му е мексиканец, а майка му е американка с ирландски предци.
Aaron-Diaz-4
В прогимназиална възраст заминават за Щатите. В Калифорния Аарон Диаз завършва гимназия, записва туризъм в Лас Вегас, но ловците на фотомодели не го изпускат – предлагат му снимки за марки като Nike, GAP, North Face.
aaron-diaz-
Бързо осъзнава, че туризмът не е за него. Прави рискован ход – завръща се в Мексико и се явява в актьорска школа на Телевиса. Това се оказва умно решение – първия си ангажимент получава през 2002. Ролята в младежки сериал го прави популярен, показва певчески умения, които по-късно реализира в албуми и му дава възможност да лансира собствена модна марка.
aaron diaz 5
Красивият Артуро в „Земя на честта” е мъж само за една жена. И при Аарон е така, но последователно. Така се случва, че първият му брак с Кейт дел Кастильо издържа само три години.


По това време се снима в „Талисман” с друга известна дама. Страстта на екрана преминава и в живота. С Лола Понсе никак не е лесно – тя е темпераментна и ревнива. Той обаче е научил урока си и с търпение я печели завинаги.


През 2013 се ражда дъщеричката им Ерин, веднага след нея – и Рехина. Гордият татко татуира имената на момичетата, но това не е единствената изненада за Лола. Купуват си къща и един прекрасен ден той води длъжностно лице и й заявява: „Ще се ожениш за мен!”. Без близки, булчинска рокля, в кухнята и докато навън се изсипва дъжд – двамата си разменят клетви да се обичат завинаги.


Партньорката на Ааарон Диаз в „Земя на честта” е не по-малко амбициозна. Ана Лорена Санчес се ражда в Мексико, но семейството й пресича границата със САЩ, още докато е била в памреси. Живеят в пограничен район – между два свята, но тя се счита за изключителна щастливка.
ana lorena sanchez
Родена е на 14 август 1990 година и страхотния си успех още на крехка възраст обяснява само с едно – Знаеш ли какво искаш като млад, половината от успеха е реализиран!
Ana Lorena Sánchez TDR
Тя печели училищни състезания, участва в пиеси, явява се на междущатски конкурси, учи фламенко и арабски танци. Безкрайните й дарби и приятен външен вид й носят успех на популярен конкурс за таланти. Затрупват я с изключителни предложения, но тя държи да завърши училище. Приемат я в колежа и докато учи комуникации се издържа като чете новини и прогнозата за времето в кабеларки и едновременно с това има и музикално предаване по радиото.
arturo-gallardo-ana-lorena-sanchez-sofia-del-junco-aaron-diaz-tierra-de-reyes-playa
Само преди шест години е решила, че не е изпитала всичките си възможности в шоубизнеса. След една година премазва конкурентките в първия си кастинг на Телемундо. Ролята й на булимичка я удостоява с награда, а в гилдията вече я познават. Канят я в театъра, снима сапунка с Кристиян Майер, но най-големият й успех идва със „Земя на честта“.
loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!