You are here
Home > Cherchez la femme > Икони и легенди > Всичко за Ева…Лонгория – Нищо на всяка цена, но само най-доброто от всичко!

Всичко за Ева…Лонгория – Нищо на всяка цена, но само най-доброто от всичко!

Ако Ева Лонгория има урок за жените, той е да не правят ненужни компромиси и да не се задоволяват с по-малко от мечтите си

Тя е дребничка, изящна като статуетка и гореща като огън. Носи кръвта на латиноси, но е повече американка от потомците на заселниците от „Мейфлауър”. Носи токчета дори на аеробика и не цепи басма на никого – особено на хората, които обичат клишетата. Ева Лонгория не приема и не прави нищо на всяка цена. Може би затова й се получава да има най-доброто – дори да се налага да чака. На 42 е и очаква първороден син след няколко месеца. Това обаче не е единственото, с което може да се похвали в живота си!

Най-екзотичната от всички „Отчаяни съпруги” е най-малката от четири дъщери на фермери в Корпус Кристи, Тексас. Сестрите й са синеоки блондинки, а тя се чувства грозна и все си мисли, че е осиновена. Нищо, освен мечтата за колеж, не обещава блестящо бъдеще. Един ден обаче изследовател ще докаже сензационно: Ева Лонгория е по-американка от пилигримите, основали САЩ.


Красавицата е потомка на тексаска фамилия от 12 поколения, живели в Дивия Запад. Харвардският професор Хенри Гейтск се смаял от родословното й дърво, но именно устойчивостта на предците й обяснява феноменалния успех на брюнетката.

Изтърсакът на женското царство има силен характер, защото от малка трябва да работи, за да получи всичко, което иска. Иска „Кинсиниера” – работи като сервитьорка, иска да е защитена – баща й я учи да стреля, ловува и дере дивеч, иска независимост – учи и не пропуска възможност.

С диплома за кинезитерапевт се записва в конкурс за красота. Короната на главата на миньончето й дава самочувствие и тя заминава за Лос Анджелис, за да търси блясъка на Американската мечта.
Няколко тежки години е в положението на мнозина млади и гладуващи актриси, но Еха-ролята на живота я намира през 2004 година. Тъкмо когато продуцентите виждат в Ева Лонгория своята Габи, тя изживява първия си развод със звездата на ”Главна болница” – Тайлър Кристофър.

Бившите

Светът притаява дъх при приключенията на своенравната Габриел Солис и актрисата няма време да страда от самота. Не се страхува от годините и не се притеснява от намеците, че е време да стане майка. Среща Тони Паркър – звезда от НБА и двамата бързо преминават от бурен романс до вълшебна сватба в Париж.

Уви! Страстта в брака не липсва, но лоялността е в по-малко на г-н Женен-съм-за-най-горещата-латина. Непрекъснатите изневери на Тони принуждават актрисата да подаде молба за развод. И пак няма време за сълзи – завършва магистратура! При целия си блясък, пари и възможности, избира да прави бизнес и да трупа знания като проучва американците с нейния произход и културата им. Междувременно се занимава с благотворителност и по-специално – в помощ на такива както сестра й Лиза, която е със Синдром на Даун.

Докато се търси в науката, инвестира пари в ресторантьорство и издава готварска книга. Тя много цени уюта, но си казва, че няма да осинови дете или да разчита на донор, само за да не изпусне възможността да бъде майка. В мечтите си тя се вижда с пълно семейство – нито повече, нито по-малко.

Докато другите разведени дами мечтаят най-после да намерят любов, експресивната брюнетка работи по списък със задачи: „Винаги съм била бизнес ориентирана. Актьорството ми даде платформа и популярност за моите филантропски проекти. Донесе ми финансова независимост, което ми позволи да се съсредоточа върху моите бизнес начинания…”

🎶Work work work work work work work! 🎶 (That’s me singing Rihanna) 🎬

Публикация, споделена от Eva Longoria Baston (@evalongoria) на


Госпожата знае какво говори и докато другите търсят тайнствени афери в живота й, тя започва да продуцира сериали, снима филми за правата на латиносите, създава колекция дамски дрехи и инвестира в онлайн търговия.

Неуморимата дива впряга всичките си 157 см ръст в борбата за образование и равен шанс на хората от своя етнос. Докато се опитва да направи света по-добър, животът й поднася подарък – един изкусителен мачо с гореща кръв и минало.
Запознават актрисата с Хосе Антонио Бастон още през 2013 година. Тя обаче лекува рани от развода с Тони, а той приключва последния си романс. Запознава ги братът на Пенелопе Крус и двамата не подхождат с нещо повече от симпатия на първата си среща.
Следващият път обаче лумва пожарът. Приятното запознанство изведнъж се превръща в магия. „Пепе” е бил женен за актрисата Наталия Есперон, с която има три деца. Той е много затворен, но и успешен тип. Управлява „Телевиса” и никога, ама никога не бил чувал за „Отчаяни съпруги”.

Ummmm so this happened….#Engaged #Dubai #Happiness

Публикация, споделена от Eva Longoria Baston (@evalongoria) на


Своенравната латино каугърла изглежда не е проявява болезнена суета…затова й получава пръстен в Дубай и романтична сватба за „200 най-близки приятели” в Мексико.

Съпрузите на Ева Лонгория
Щастливият №3 за Ева Лонгория

Двойката изглежда като на безкраен меден месец и един ден тя пуска романтичен коментар: „Той ме кара да сияя”…и няма предвид Хосе Антонио! Светските новини моментално разпространиха новината – тя е на 42 и бременна!

He makes me blush 😊 #TuesdayMood

Публикация, споделена от Eva Longoria Baston (@evalongoria) на


Синчето на Ева Лонгория беше пазено в тайна известно време, но тя днес вече не се крие. Позира горда и бременна в официална рокля и да – все още е на високи токчета!

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!