You are here
Home > Дом и семейство > Кухня > Забавна декорация на храна: Да накараме злоядото дете да закуси! (Снимки)

Забавна декорация на храна: Да накараме злоядото дете да закуси! (Снимки)

С подходяща декорация на храна ще научите детето си да се храни здравословно и да цени естетиката в ежедневието

С подходяща декорация за храна пригответе т.нар. „ весела закуска”, която ще накара най-придирчивото дете да заобича яденето и здравословните продукти.

Да си Жена на Върха е трудно навсякъде, независимо дали си посветен на работата, дома или и на двете. Ангажиментите ви са истинско предизвикателство – и в кухнята, и в офиса. Като добавите и „човешкия фактор” – нещата съвсем могат да се объркат.

В подобни ситуации винаги помагат и ангелското търпение и въображението на артист. Ако сте от работещите момичета или домакини със злоядо дете, и двете са ви нужни. За да ви помогнем в сложното начинание да ги нахраните, woman-onthe-top.net ще ви каже малка тайна. Има си просто име:

Декорация за храна

С атрактивна аранжировка на продуктите, ще забавлявате децата и ще ги накарате да обичат дори неща като попарено броколи. Много важен е и моментът с възпитанието. Поднасяйки им яденето с подходяща декорация за храна, непременно и деликатно ги приучвате да търсят, да създават и да изискват красота навсякъде в ежедневието си.

Разбираме заетостта и на работещата майка, и на претрупаната със задачи домакиня. Закуската обаче изисква малко усилия, а и може да изберете да поднасяте подобни неща само през уикенда, при големи постижения на детето или на празник.

С тези дребни хитринки ще повишите градуса на настроението в кухнята, ще изживеете радостта, че давате нещо специално на рожбите си. С гаранция ще накарате хлапетата да ядат здравословна храна, при това – без претенции и мусене.

А сега е ред на най-забавната част от този нов урок в кухнята. Със сигурност знаете любимите анимационни герои на децата. Събудете въображението си, вземете продуктите, които държите да използвате в менюто си и действате. За вдъхновение може да използвате нашите предложения за декорация на храна:

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!