You are here
Home > Хоби и ТВ > Приложна магия > Забавна хиромантия: Открийте какво ви очаква в любовта

Забавна хиромантия: Открийте какво ви очаква в любовта

Вижте какво ви очаква в любовта с малко забавна хиромантия

Гадаейки по линиите на една ръка, човек може много да разбере, но ако се съчетае и с другата ръка, ще научите много повече. Предлагаме ви малък тест по хиромантия, с който да проверите, какво разкриват ръцете ви за вашия любовен живот. Необходимо е само да съедините дланите си и вижте какво ви очаква в личен план.

Забавна хиромантия: Какво разкриват ръцете ви?
Забавна хиромантия: Какво разкриват ръцете ви?

1. Ако линиите върху дланите са на една и съща височина:

Вие сте много чувствителен човек, деликатен и внимателен по природа, но също така се ръководите от здравия разум, когато става въпрос за вземане на решения. Не обичате изненадите и избягвате да правите екстравагантни жестове. В същото време дълбоко емоционално изживявате всяка връзка и понякога сте малко импулсивни. Стараете се да не реагирате прекалено прибързано. Мислите внимателно, преди да кажете или направите нещо.

Много е голяма вероятността партньор в живота ви да бъде човек от средата, която ви заобикаля. Вие не сте човек, който се изправя срещу всички, само заради един мимолетен каприз. Избраникът/ избраницата на сърцето ви, е избраник и на вашия разум.

race 2

2. Ако линиите на дясната ръка са над лявата:

Вие сте „стара душа“. Със своята зрялост и интелект винаги сте били над вашите връстници. Чувствате се по-добре в компанията на по-възрастни хора, които изключително много ви уважават. В тяхно лице намирате мъдростта, която ви е нужна. По всяка вероятност за партньор в живота ще изберете някой, който е по-възрастен от вас.

race 3

3.Ако линиите на лявата ви ръка са над дясната:

 Живеете бързо, бурно, лесно отдавате себе си и любовта си, без да се замислите. Обожавате предизвикателствата. Вие винаги сте част от групата на привлекателните и харизматични личности. Не позволявате да ви ръководят страховете в живота. Стараете се всеки ден да се борите срещу онова, което ви плаши. Имате буен характер и е напълно възможно за половинка в живота да изберете партньора си спонтанно и неочаквано. Личностите с такива линии на дланта, според този тест по хиромантия, често се омъжват / женят спонтанно, попаднали във водовъртежа на страстта, за хора, които са срещнали случайно.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!