You are here
Home > Хоби и ТВ > Любопитно > Забавно: Изберете ябълка и открийте скрити черти от характера си

Забавно: Изберете ябълка и открийте скрити черти от характера си

Забавен тест разкрива какъв характер имате

Забавен тест с ябълка разкрива характера ви
Забавен тест с ябълка разкрива характера ви

Искате да научите нещо повече за себе си? Изберете ябълка от снимката и открийте какъв е вашият характер.

Ябълка номер 1

Вие сте отворен и искрен човек. Никога не се опитвате да скриете истината, без значение каква е. Нямате скрити намерения или зли мисли. Не се страхувате да бъдете себе си, не поставяте маски и може би точно в това се крие вашата невероятна способност за оцеляване, за възходи и падения. За вас щастието и удовлетворението се крият в малките неща, затова и не се тревожите твърде много. Най-голямо удоволствие ви доставя обикновената зряла ябълка самите сте откъснали от клона.

Ябълка номер 2

Имате жив характер, пълен с енергия. Скуката е смъртен враг за вас, затова и животът ви е пълен със събития и приключения. „Търсете тръпката!“ — това е вашето мото. Всъщност, приключенията често и сами ви намират, така че не се налага да полагате много усилия, за да изживеете нещо вълшебно. Всичко е оригинално и пълно с впечатления, които ви носят много радост в живота. Любимата ми ябълка, разбира се, е в глазура с поръсени шоколадови трохи.

Ябълка номер 3

Вие сте интересен човек — така мислят всички около вас, освен вие самите. За вас са характерни оптимизма, вниманието към малките детайли и чувството за красота. И това вдъхновява хората. Всичко, което се случва в живота е интересно за хората, които ви обкръжават. Вие сте уверени, дори когато не се опитвате да промените нечие мнение. За вас е удоволствие да изядете домашен пай от ябълки, който оставя сладък вкус в устата.

Ябълка номер 4

Най-големият ви коз е поверителността. Притежавате рядко качество да балансираните мислите и чувствата, и постъпките си. Въздържани сте, но понякога това граничи със скромността. Повече слушате, отколкото говорите, но това ви подхожда. Толкова сте предани и надеждни, че хората биха минали и през огън за вас, ако сте край тях. Вашето любимо питие е вкусен ябълков ликьор.

Ябълка номер 5

Радост! Когато някой ви види, това е първото нещо, за което мисли. Живеете си живота с пълни гърди, така че адреналинът не ви е необходим. Вие се наслаждавате на всички удобства на живота — тук се крие и вашия чар. Цените различните вкусове, звуци, миризми и удоволствия. Дори и ежедневието си намирате за красиво и вълшебно. Вие самите превръщате светът около вас в подобно нещо. От момента, когато се събуждате дишате всяка минута с пълни гърди, а най-искреното щастие за вас е в малките неща. Любими са ви обикновените, прясно откъснати сладки ябълки.

Ябълка номер 6

Вие сте остроумни и проникновени. Имате бърз ум и незабавни реакции. Всичко решавате в движение. Дори и ако не сте прекалено социални, при необходимост можете да бъдете комуникативни и забавни. Много сте интелигентни, а в комбинацията с остроумие често сте перфектната компания. Не търсите популярност, но умеете да забавлявате хората. Каква е вашата слабост? Кана ябълково вино с парчета вкусно сирене.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!