You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > Завинаги свързани: Аджит отново се подмамва от хазарта, Манав и Арчана се връщат при Савита

Завинаги свързани: Аджит отново се подмамва от хазарта, Манав и Арчана се връщат при Савита

В Завинаги свързани изпитанията пред героите тепърва предстоят

В Завинаги свързани изпитанията пред героите предстоят в новите епизоди. Арчана и Манав се местят да живеят при Савита, тъй като тя има все по-сериозни затруднения и здравето й се влошава. На празника Холи Манав отива при майка си с Арчана, но тя го моли да не идва толкова често в дома й. Съседи обаче му разказват, че състоянието й се влошава и от ден на ден тя става все по-зле.

В крайна сметка Манав и Арчана се местят в дома на Дамодар и Савита, но семейното съжителство не е лесно. На празника на рождения ден на Сачин, Савита неволно запалва сарито си и вини Арчана, че я е бутнала нарочно. Снаха й запазва истината за себе си, търпейки мълчаливо дори укорите на Манав.

Завинаги свързани
Завинаги свързани

Сатиш и Варша решават да си осиновят дете, но Бавна не е съгласна. Тя настоява пред младите, че не желае да се решават на подобна стъпка. Освен това намеква на сина си, че може би е по-добре да си вземе втора съпруга. Нещо, което Сатиш не иска и да чуе, да направи.

Винод е съкратен от работа, а Манохар има семейни и финансови проблеми. Страхува се, че няма да успее да задържи къщата си, което поражда нови тревоги. Манджу негодува, че съпругът й не търси помощ от баща си и спира да плаща вноските за новия дом. Накрая Винод е принуден да разкрие истината, колкото и да се срамува от нея.

Дармеш се връща, а Мадури и Вайшали предупреждават полицията за него. Аджит отново започва да играе комар и дори Манав не успява да го спре. Съдружникът му крои планове да ги съсипе и го тласка към нови рискове. Когато в дома на Расика се появява крупна сума пари, тя започва да се бои, че синът й е забъркан в опасни действия.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!