You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > Завинаги свързани: Арчана и Манав се женят тайно, близките ги прогонват

Завинаги свързани: Арчана и Манав се женят тайно, близките ги прогонват

В Завинаги свързани, любимите ни герои се женят тайно, но близките им негодуват заради това

В Завинаги свързани Арчана и Манав стават жертва на козните на Джевант, но успяват да се спасят от него. Сатиш разбира истинските намерения на бившия си съдружник и успява да предупреди Манав навреме. В деня на сватбата на Арчана с Джевант и тази на Манав с Шравани, двамата успяват да избягат и да се оженят. Бракът им обаче се оказва истинска буря и близките им се отказват от тях.

Шравани разваля сватбата с Манав, а Гириш е бесен. Той е изключително сърдит и се заканва да накаже зет си за отметнатата дума. Шравани се опитва да го вразуми, но той отказва да се вслуша в думите й. Савита пък се зарича, че докато е жива няма да позволи на Манав да се ожени за Арчу.

Шравани напуска дома на Манав, а Савита страда заради малкия Сачин. Когато Сулочана идва да търси дъщеря си в дома им, тя се нахвърля върху нея с обвинения, че наследницата й е съсипала живота на сина й.

Вайшали и Винод се отричат от сестра и отказват да общуват с нея. Единствен Дамодар се радва, че двамата са се взели отново и са заедно.

Завинаги свързани
Завинаги свързани

Аджит предлага подслон на Манав и Арчана, но те отказват. Намират си място за живеене в дома на Рагу и Мащак, а Дамодар им подава ръка. Той се опитва да вразуми и Савита, но без успех.

Савита омеква, когато вижда Шравани с детето и успява да я убеди, да й позволи да вземе внука си у дома.Сулочана обаче публично отхвърля дъщеря си. Дори когато Арчана се разболява тежко, а Манав няма пари за лекарства, близките им не се интересуват от тях.

Помирение и втора сватба

Дармеш се опитва да развали брака на Арчана и Манав. Той и Вайшали се досещат, че двамата не са женени наистина. Когато обаче богатия зет на Арчу отива да залови бегълците, пристига твърде късно с полицията — бракът им е вече напълно законен.

Варша и Сатиш се помиряват, а той я моли да се върне при него. Тя му признава, че е готова да има деца. Двамата са много щастливи и се подготвят да станат родители. Щастието им обаче е помрачено от случващото се с Арчана и Манав.

Манав си намира работа като шофьор, но напуска, когато разбира, че шефът му се занимава с контрабанда. Шравани пък ги информира, че заминава за Америка и оставя детето си на грижите на Савита. Освен това се надява семейството да ги прибере скоро у дома.

Манджуша разкрива на Сулочана за мизерията, в която живее Арчана и я моли да прибере дъщеря си в почтения си дом. Тя обаче избягва дъщеря си, дори когато двете случайно се срещат във влака.

Рагу казва на Арчу, че Манав е претърпял инцидент и тя хуква да го търси. Не го намира и е още по-уплашена. На сутринта Манав се прибира, само за да разбере, че съпругата му е изчезнала от предната вечер. Той я търси в своя дом, в този на близките й, но никъде не я открива. Сулочана го моли да напусне дома й. Отчаян, Манав се обръща към полицейски инспектор за помощ.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!