You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > Завинаги свързани: Арчана изобличава измамата на Джевант, Манав е освободен

Завинаги свързани: Арчана изобличава измамата на Джевант, Манав е освободен

В Завинаги свързани Арчана изобличава Джевант и спасява Манав

Угризенията на Дармеш и Сатиш за набеждаването на Манав са нищо, в сравнение със страданията, които преживява Арчана. Когато разбира за измамата на Джевант, тя е твърдо решена да прекрати годежа и да напусне фабриката завинаги.

Дармеш се разкайва, че е използвам Манав като изкупителна жертва, но не си признава нищо. Дженвант се опитва да изведе Арчана на среща по съвет на Варша и Вайшали, но тя продължава да се измъчва заради Манав. Тя осъзнава, че не го обича и планира да разкрие на близките си, истинските си чувства към този младеж и да развали годежа.

Докато Сулочана се притеснява, че дъщеря й няма да направи добър избор, Манохар признава на Джевант, че Арчу още обича Манав. Сатиш пък е твърдо решен да разкаже на Арчана, че е пожертвал любимия й от страх, но Дармеш го спира.

Завинаги свързани
Завинаги свързани

Аджит обаче се оказва човекът, който й разкрива истината. И тя удря плесница на Дамодар за измамата.

Сулочана критикува Арчу, че не мисли за сестрите си. Семейството на Дармеш пък се обижда и настоява Вайшали да не общува с близките си повече.

Аджит обещава на Савита, че ще спаси Манав, а Сулочана се извинява от името на дъщеря си, на близките на Сатиш и Дармеш. Фамилиите са готови да простят, ако младата жена им се извини лично. Вместо това, тя обявява намеренията си да се раздели с годеника си. А това довежда Манохар до инфаркт.

Дженвант споделя с Прабха, че е разочарован от факта, че Арчу не е подходяща за негова съпруга, но отказва да се предаде. Пияният Сатиш упреква Дармеш и Джевант, че са използвали него и Арчу, за да си разчистят сметките с Манав. Самата Арчана решава да последва сърцето си и да направи признания в полицията, че обвиненията не са легитимни. Властите веднага освобождават Манав, но това не смирява Савита.

Отмъщението на Джевант

Арчана иска да напусне фабриката, но Сатиш се противопоставя. Той кани и Манав на работа, а младежът приема. Дармеш обаче е гневен и му признава, че ще използва всеки повод, за да го изгони. Невинно закъснение става причина да го унижи публично и той си подава оставката.

Междувременно Джевант продължава да настоява за брак с Арчана, за да може да й отмъсти за предателството срещу него. Тя обаче настоява да развали годежа, за ужас на близките си. Сатиш и Аджит подемат разследване, за да разкрият истината за случилото се с Манав, а Дармеш предупреждава Вайшали, че още не е простил на сестра й.

Джевант прави всичко, за да унижава постоянно Арчана, а Вандита организира парти за рождения ден на брат си. Манав получава мил подарък и от Арчу, а Гириш му предлага да организира сватбата му с Шравани. Бавна и Варша се скарват, след като свекървата настоява снаха й да напусне работа и да се посвети изцяло на бременността си. А Вайшали забелязва, че Сатиш и Дармеш все повече се отдалечават.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!