You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > Завинаги свързани: Арчана се решава на нов годеж

Завинаги свързани: Арчана се решава на нов годеж

Принудени от обстоятелствата, влюбените от „Завинаги свързани” решават да се обрекат на други

Разпитват Джевант дали харесва Арчана. След като се разбера, че му е симпатична, Дармеш му предлага да я вземе за жена. Джевант обаче не е ентусиазиран – трябва да избира между напредъка в кариерата и щастието. Свати иска тя да благослови брака на брат си, Шравани се безпокои, че Манав никога няма да е неин.

Манджу разказва на Расика, че Сулочана и Манохар обмислят отново да женят Арчана. Сулочана е ядосана на Манав, който е трябвало да убеди любимата си да изживее живота си без него. Сатиш не иска да чуе за нова сватба в дома. Арчана не иска да се жени без любов. Дори отхвърля кандидата си. Той обаче се амбицира и е готов да се бори за сърцето й.

Манав принуждава Арчана да приеме предложението. Заплашва, че няма да вземе Шравани. На празника на бог Кришна Дарамеш организира парти. Кани Джевант с родиелите си, за да се опознаят семействата. Шравани е разстроена, че сватбата й зависи от решението на съперницата. Обвинява Арчу, че съсипва щастието й и тя се принуждава да приеме предложението за брак.
Нов нежелан годеж в Завинаги свързани
В следващия епизод на „Завинаги свързани” определят датата на сватбата. Арчана връща предизвикателството – казва на Манав, че ще се омъжи, ако той се ожени за Шравани. Дори настоява да я заведе до олтара. На нагласена среща Арчу излиза с кандидата си, а Манав с Шравани.

Аджит и Дамодар се опитват да спрат сватбите. Арчу обаче е категорична и кани дори близките на Манав на годежа си. Празникът е драматичен за двамата влюбени. Манав напуска разстроен ритуала. Джевант унизява Арчу пред служителите. Тя е готова да подаде оставка заради суетата на бъдещия си мъж.

Майката на младоженеца разбира, че бъдещата й снаха и бившия й още поддържат приятелски отношения. Варша е бременна, а бъдещият съпруг на Арчана предизвиква проблеми в компанията на жена си. Очертава се нов сблъсък между него и Манав в следващите епизоди на „Завинаги свързани”.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!